Detox puhdistuskuurin tueksi Chlorellaa

Superfoodeihin tutustuminen jatkuu. Tilasin Luomutar.fi verkkokaupasta yhteistyön tiimoilta myös luomu Chlorella kapseleita. Olen aikaisemmin nähnyt Chlorellaa vain jauheena ja ajattelin että nämä olisi helpompi lisätä ruokavalioon. 

 

Chlorella on vihreä makean veden levä, jolla on huikea klorofylli- eli lehtivihreäpitoisuus. Sillä on suuri määrä terveyttä parantavia vaikutuksia. Chlorella tukee aivojen ja maksan toimintaa, parantaa ruoansulatusta, auttaa kehon kudosten uudistumisessa ja painonpudotusprosessissa, vähentää tulehdusta, suojelee säteilyltä, parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja auttaa kehoa poistamaan haitallisia myrkkyjä.Levässä on myös paljon elimistöllemme tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja rasvahappoja. Sen lisäksi se sisältää paljon rautaa ja kalsiumia. Yksi ruokalusikallinen chlorellaa tarjoaa 320 % päivittäisestä raudan- ja 120 % kalsiumin tarpeesta.

Kun nautimme Chlorellaa, terveyttämme edistävän bakteerin, Lactobasilliuksen määrä lisääntyy vatsassa, immuunijärjestelmän toiminta paranee ja keho taistelee tehokkaammin hyökkäyksiä vastaan. Chlorellaa on käytetty Alzheimerin- ja Parkinsonin tautia sairastavien tukihoidossa, koska se auttaa myös rakentamaan tuhoutunutta tai vaurioitunutta hermokudosta. 

 

Clorella puhdistaa kehoa todella tehokkaasti ja sopii hyvin esimerkiksi kesän jälkeiselle puhdistukuurille. Sanotaan, että Chlorella kykenee poistamaan myös alkoholia maksastamme sekä PCB:tä ja torjunta-aineita kudoksistamme.

 

 

 

Itse syön 1-2 kapselia joka päivä ruoan yhteydessä. 

 

Lähde Lähde

Kommentit (14)
  1. Tuo 1-2 kapselia päivässä kuulostaa kyllä aika vähältä, kun ylläpitoannokset chlorellassa on yleensä 3-5g, jopa 10g! Toki jos tuon on vasta lisännyt ruokavalioon niin kannattaa aloittaa varovasti ettei mene maha sekaisin, mutta huomattavaa hyötyä ei noin pienellä annoksella taida saada. 🙂

  2. Anne Uusimäki
    8.8.2013, 11:51

    Uskon kyllä tuohon chlorellaan ja myös spiruliinaan. Sain tässä keväällä kolmekymmentä kertaa sädehoitoo, otin aamuisin spiruliinaa 1tl aamulla ihan vaan veteen liotettuna ja iltaisin chlorellaa 1tl jukurtin tai rahkan kanssa, En kärsiny sivuoireista.
    Maku nyt ei ole mikään mahtava, mutta mitä sitä ei terveytensä eteen tekisi ja kyllä sitä kaikkeen tottuu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *