DETOX-VIIKONLOPPU

Sain tällä viikolla jonkun kuumottavan noidannuolen selkääni. Surullisinta oli, ettei kipu tullut mistään tiukasta urheilusuorituksesta, vaan alkoi kavalasti nukkuessani. Minua on sapettanut koko viikon kun en ole pystynyt urheilemaan kävelylenkkiä lukuunottamatta. Tämä viikonloppu onkin pyhitetty kropan hellimiselle. Tänään on taas saunavuoro ja lauantai tulee menemään yhtä rauhallisissa merkeissä. Aion ulkoilla, lukea kirjaa ja hoitaa asioita. Lisäksi agendalla on kahdet lastenkutsut. 

Muistelin että viime tammikuussa teimme kämppikseni kanssa tällaista Detox-vettä ja kaivoin reseptin esiin. En oikestaan ikinä juo mehuja kotona, koska niin monet sisältää kamalan määrän makeutusaineita tai sokeria. Kuitenkin pitäisi saada juotua se kolmisen litraa päivän aikana ja vesi alkaa jossain vaiheessa tökkiä. Tämä onkin loistava vaihtoehto mehuille. Kun tekee tämän illalla valmiiksi jääkaappiin ja juo vaikkapa aamupäivän aikana, on jo puolet päivän nestetarpeesta kuitattu. 

Aineosat:

    • 1,5-2l vettä
    • 8-10 mintun lehteä
    • 1 sitruunan mehu
    • 1 keskikokoinen kurkku

Kurkusta saa mineraalit hyvin irti, kun se likoo vedessä. Sitruuna taas puhdistaa elimistöä ja sitruunahappo ruoansulatuselimistöä. Minttu raikastaa veden maun ja tuo samalla veteen lisää ravinteita. 

Tällainen detox-vesi sopii loistavasti tällaiseen kehon hellimisviikonloppuun. Ihanaa viikonlopun alkua kaikille!

Kommentit (1)
  1. Hei! Kaipaisin postausta leuanvedosta. Itsellä niin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana. Ei kuitenkaan mikää helppo homma valtaosalle naisista. Voisitko tehdä erillisen postauksen jossa kertoisit miten itse treenasit alunperin leuanvetoa ja miten onnistuit? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *