DIY HALLOWEEN ASUT

Meillä ei tosiaan ollut oikein mitään ideaa Halloween asuista vielä lauantaina. Tuntui tyhmältä lähteä juhlimaan ilman asuja, kun tiesi että muut panostavat lookkeihinsa ihan täysillä. Toisaalta taas emme halunneet ostaa mitään sadan dollarin naamiaisasuja, joten piti keksiä jotain minkä voisi toteuttaa omilla vaatteilla ja meikeillä. 

Mielessä kävi monia pareja, kuten Karl Lagerfeld ja hänen kissansa, Greasen Sandy ja Danny sekä Pulp Fictionin Mia Wallace and Vincent Vega. Lopulta kuitenkin päädyimme Andy Warholiin ja Edie Sedgwickiin. Emme tarvinneet kuin peruukin minulle, joka maksoi 11 dollaria ja oli nimeltään "70´s man". Loput pystyimme tekemään meikin avulla. 

Minulta löytyi Ediemäinen mekko, jonka puin väärinpäin päälle (avara etuosa vaihtui avonaiseksi seläksi). Naureskelimme ennen kuin poistumme ovesta, että tajuaakohan kukaan että olemme ylipäätään pukeutuneet miksikään. Kuitenkin heti ulos ovesta astuttuamme ihmiset alkoivat lähestyä kehuen asujamme. 

Olin todella yllättynyt, kuinka moni loppujen lopuksi tunnisti omankin asuni. Jopa siinä vaiheessa kun en ollut "Andyn" seurassa, ihmiset huutelivat "I love you Edieee!" :D 

Täällä Halloween on tosiaan ihan omaa luokkaansa ja sitä juhlitaan koko viikko. Tuntui kuitenkin sosiaalisen median perusteella, että Suomessakin alkaa juhla olla entistä suositumpi ja kaikkien eri palveluiden feedit täyttyivät mitä hienoimpiin asuihin pukeutuneista ihmisistä. Olitteko te pukeutuneena joksikin? 

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu)

Vau!! Aika upeeta että noin pienellä investoinnilla saitte noin ilmiselvät naamiaisasut koottua. Upeeta :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hahah, joo meikillä saa yllättävän paljon aikaan! :D Kiitos!

(Ei varmistettu)

Ihan mielettömät! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos Cosmo! <3

Viivi (Ei varmistettu)

Vau! Ihan uskomaton look; yhdessa ja erikseen! Naa kuvat kylla taas kerran todistaa miten uskomattoman luova ja lahjakas ihminen olet. Oon lukenut sun blogia viime maaliskuulta ja nyt taitaakin olla ensimmainen kerta kun kommentoin.

Pystyn samastumaan hurjasti siihen maailmaan ja ajatuksiin, joista kirjoitat. Lisaksi tama blogi on antanut mulle todella paljon positiivisia ajatuksia ja joskus jopa ihan uusia tapoja katsoa elamaa. Kiitos erinomaisesta blogista!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi Viiivi menin ihan sanattomaksi! Kiitos hurjan paljon. Tosi kiva kuulla!! Ihana kun kommentoit <3

Tinja / Ps. I love organic (Ei varmistettu)

Vau, mitkä asut!

tinjakarlsson.blogspot.fi

sonjamarlene.com (Ei varmistettu)

Okei aivan sairaan upeet asut!!!! Ootko lukenut Ihan Kakaroita kirjan? you would love it! Ja taas aivan ihania snappeja sieltä, suomi posse kasassa <3 S

Elisa (Ei varmistettu)

En oo lukenut, mutta mun on pitänyt ihan sairaan kauan! Kiitos kun muistutit! Mä lähden heti metskaamaan sitä :D Ja kiiiitos! <33 Ja kuin myös sulla! Siellä on niiiiin ihanan näköstä!!!

hannah (Ei varmistettu)

Sulle kävis upeesti tollanen tukka!! :) harkitse? :)

mikaela (Ei varmistettu)

IHAN HUIPUT asut!!!

Kommentoi