DIY HALLOWEEN ASUT

Meillä ei tosiaan ollut oikein mitään ideaa Halloween asuista vielä lauantaina. Tuntui tyhmältä lähteä juhlimaan ilman asuja, kun tiesi että muut panostavat lookkeihinsa ihan täysillä. Toisaalta taas emme halunneet ostaa mitään sadan dollarin naamiaisasuja, joten piti keksiä jotain minkä voisi toteuttaa omilla vaatteilla ja meikeillä. 

Mielessä kävi monia pareja, kuten Karl Lagerfeld ja hänen kissansa, Greasen Sandy ja Danny sekä Pulp Fictionin Mia Wallace and Vincent Vega. Lopulta kuitenkin päädyimme Andy Warholiin ja Edie Sedgwickiin. Emme tarvinneet kuin peruukin minulle, joka maksoi 11 dollaria ja oli nimeltään ”70´s man”. Loput pystyimme tekemään meikin avulla. 

Minulta löytyi Ediemäinen mekko, jonka puin väärinpäin päälle (avara etuosa vaihtui avonaiseksi seläksi). Naureskelimme ennen kuin poistumme ovesta, että tajuaakohan kukaan että olemme ylipäätään pukeutuneet miksikään. Kuitenkin heti ulos ovesta astuttuamme ihmiset alkoivat lähestyä kehuen asujamme. 

Olin todella yllättynyt, kuinka moni loppujen lopuksi tunnisti omankin asuni. Jopa siinä vaiheessa kun en ollut ”Andyn” seurassa, ihmiset huutelivat ”I love you Edieee!” 😀 

Täällä Halloween on tosiaan ihan omaa luokkaansa ja sitä juhlitaan koko viikko. Tuntui kuitenkin sosiaalisen median perusteella, että Suomessakin alkaa juhla olla entistä suositumpi ja kaikkien eri palveluiden feedit täyttyivät mitä hienoimpiin asuihin pukeutuneista ihmisistä. Olitteko te pukeutuneena joksikin? 

Kommentit (11)
  1. IHAN HUIPUT asut!!!

  2. Sulle kävis upeesti tollanen tukka!! 🙂 harkitse? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *