ECO LODGE

Tulimme muutama päivä sitten Ometepe-saarelle, joka sijaitsee keskellä järveä. Paikka on aivan upea ja kaikki meistä ihastuivat saareen heti ensisilmäyksellä. Luonto on paljon vehreämpää ja monipuolisempaa kuin rannikolla ja muutenkin saarella on hyvä fiilis. Majoituimme ensimmäistä kertaa ikinä Eco Lodgessa, joka oli aivan upea kokemus. Totoco eco lodge sijaitsee toisella tulivuorella ja on korkeammalla kuin yksikään muu hotelli koko saarella. Kuten arvata saattaa, näkymät olivat aivan huikeat. 

Meillä oli neljän hengen mökki, joka oli todella kiva. Koska kyseessä on eco lodge, oli meillä myös oma huussimainen vessa, joka toimi siis ilman vettä. Suihkusta tuli lämmintä vettä, mutta se ilmeisesti suodatettiin käytön jälkeen ja käytettiin uudestaan johonkin tarkoitukseen. Ympäristö on täynnä erilaisia puita, kukkia, lintuja ja perhosia. 

Söimme ravintolassa näiden omalla farmilla kasvanutta ruokaa ja joimme lähdevettä. Öisin katselimme tähtiä ja kuuntelimme viidakon ääniä pilkkopimeällä vuorella. Yhtenä päivänä kävelimme myös viidakossa tutkiskellen kahviplantaaseja ja petroglyfejä, joita alkuperäisasukkaat ovat kaivertaneet kiviin. Näimme myös ison jengin mölyapinoita ja rikoimme mantelipuusta kivien avulla vähän matkaevästä. 

Kokemus oli aivan huikea, ja suosittelen paikkaa lämpimästi muillekin. Jos netti olisi toiminut vähän paremmin, olisimme varmasti viipyneet paikassa pidempäänkin. Nyt kuitenkin siirryimme uuteen paikkaan, missä työnteko on hiukan vaivattomampaa. Paljon on kuitenkin kuvamateriaalia kerääntynyt, joten paljon postauksia luvassa lähipäivinä, mikäli netti vain jatkaa toimintaansa!

Kommentit (4)
  1. Siis voi luoja miten upeaa siellä on! Ota kaikki irti nettikatkosta! Upeiden kuvien lisäksi kaikki spesifimpi info ja kohdesuositukset tulee tarpeeseen, sillä täällä ollaan tosissaan suunnittelemassa pidempää häämatka-reppureissua Väli-Amerikkaan ja Lattareihin. Mä jotenkin luulin että +25-vuotiaana pitäis olla useamman kuukauden hedonistiset hengaukset jo nähty, mutta kyllä tää toimistoduunin puurtaminen alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään jos rahojaan ei saa käyttää unelmien toteuttamiseen! Kiitos mielettömistä kuvista ja inspiroivista teksteistä xxx

    1. Mahtavaa! Ja eikai sitä koskaan ole liian vanha pidempiin reissuihin 🙂 Kivaa häämatkan suunnittelua!!

  2. Wau! Upeeta! Näyttää sanoinkuvaamattoman ihanalle. Rakastan näitä sun ulkomaan postauksia!! <3 Tulee niin ihana olo näistä. Kiitos! 🙂 🙂

    1. Ihana kuulla! Oli kyllä ihan mieletön paikka <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *