Ehdolla vuoden tyyli-ikoniksi!

collage2.jpg

Meinasin tippua tuoliltani, kun sain kuulla olevani ehdolla Zalando Style Icons-kisassa vuoden tyyli-ikoniksi. Jouduin lukemaan mailin moneen kertaan, sillä en meinannut uskoa sitä todeksi. Siellä se oma nimi kuitenkin nyt möllöttää kolmen muun huipputyypin rinnalla. Ihan uskomattoman hieno kunnia olla jo ehdolla. Tuntui ihan epätodelliselta kirjoittaa edes tämän postauksen otsikkoa. 

Kun katselin kuvia tyylistäni ja mietin mitkä asiat on minulle tunnusomaisia, oli vaikea löytää minkäänlaista punaista lankaa. Oma tyylini noudattaakin hyvin pitkälle samaa linjaa kuin koko elämänfilosofiani: jos se tuntuu hyvältä, on se yleensä hyvä idea. Välillä tekee mieli pukeutua hempeisiin pastellisävyihin ja korkoihin ja toisinaan haluaa verhoutua päästä varpaisiin mustaan ja vetää jalkaan bootsit. 

En ota pukeutumista vakavasti, enkä pukeudu juurikaan muodin mukaan. Välillä on kiva nappailla ideoita trendeistä omaan asuun, mutta usein mennään täysin fiilispohjalla. En yleisestikään pidä pukeutumissäännöistä. Lyhyt nainen voi pukeutua maksimekkoon, mitä vaan värejä voi yhdistellä keskenään jos ne näyttää omasta mielestä hyvältä ja valkoista voi käyttää ympäri vuoden. Tekoturkin saa pukea hellemekon kanssa ja kultaisissa urheilushortseissa voi lähteä juhlimaan jos mieli tekee. Jos asuvalintani aiheuttaa hämmennystä, en pane pahakseni, mutta ilahdun jos se pristää jonkun päivää.

Koska vastassa on niin huikeat ehdokkaat, en oikeastaan edes odota voittavani Suomen sarjaa. Täällä voi kuitenkin äänestää ehdokkaita kussakin kategoriassa (Best Style Icon Female, Best Style Icon Male ja Best Newcomer). Valinnan tekevät tuomarit, joihin kuuluvat stailisti ja bloggaaja Vesa Silver, Jolanda Smit (Global Head of Brand Communication and PR, Zalando) sekä Dylan Ross (Head of Nordic Buying, Zalando), mutta neljäs ääni muodostuu yleisön äänistä. Äänestämällä voi voittaa myös 500 euron arvoisen lahjakortin Zalandolle! 😉

I’m nominated as the Best Style Icon of the year!!! SUPER excited! 

collage3.jpg

collagek.jpg

collage1.jpg

 

Kommentit (6)
  1. lili / lili's
    29.9.2016, 08:08

    Elisa, sulla on niin upeita ja mielenkiintoisia asuja! Todella erilainen tyyli kuin itselläni, mutta ihailen suuresti sitä rohkeutta, millä yhdistelet erilaisia juttuja! 🙂

    1. Voi ihana Lili, kiitos kovasti! <3

  2. Love love love your style <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *