Ei liikaa kivaa

Paras ystäväni käytti yhtenä kesänä fraasia "ei liikaa kivaa yhdelle päivälle" tarkoittaen sitä, että kun oli hyviä suunnitelmia, piti ne jakaa solidaarisesti pitkin viikkoa, sillä yksikin hyvä asia teki päivästä spesiaalin. Oli sitten kivempi, kun jokaiselle päivälle oli luvassa jotain pientä kivaa. Muistan nauraneeni silloin tälle lauseelle monet kerrat, mutta nyt olen sisäistänyt sen. 

Eilen ystäväni lensi Nycistä Suomeen ja kokoonnuimme hänen Airbnb- kämpille tyttöjen iltaa viettämään. Olin kuitenkin luvannut itselleni, että lähden aikaisin nukkumaan sillä halusin pyhittää tämän sunnuntain täydelliselle levolle, enkä halunnut joutua kärsimään kamalasta univajeesta. Kun tytöt tilasivat Uberin konepajan Brunon avajaisiin, meinasin jo pyörtää päätökseni aikaisesta nukkumaanmenosta. Mieleeni tuli kuitenkin tämä "ei liikaa kivaa yhdelle päivälle" - viisaus ja päätin mennä kotiin. 

Tänään herätessäni levänneenä kiitin eilistä minää fiksusta päätöksestä. Minulla oli todella hauska ilta eilen ja silti sain hyvät yöunet, eikä hauskanpito vaikuttanut tämän päivän fiiliksiin. Tämä kaikki liittyy jotenkin tietynlaiseen kasvuun siinä mustavalkoisuudesta ja ääripäästä toiseen heittelehtimisestä irtautumiseen.

Sopivasti treeniä, terveellistä ruokaa, meditaatiota, kehonhuoltoa, hiljentymistä, kävelylenkkejä kotirannassa ja toisaalta myös tanssimista aamuun asti, kylmiä oluita terassilla, tasajalkaa hyppimistä keikoilla, ja levottomia päiviä huonosti nukuttujen öiden jälkeen. Ihanaa sunnuntaita kaikille! Itse aion pyhittää päivän täydelliselle rentoutumiselle, hyvälle ruoalle ja ehkä jopa muutamalle elokuvalle.

I think I've finally found the balance between partying all night long and having a healthy lifestyle. You don't have to have one or the other, you can have both! Just the right amount of meditating, healthy eating, workouts, quiet walks on the beach also dancing til the morning, having cold beers, and sleepless nights. 

Pictures: Sara / Tickle Your Fancy

Kommentit

Annis (Ei varmistettu)

Vitsi tykkään tosta sun tasapainosesta elämänasenteesta! Itekin elän ja haluan elää terveellisesti, mutta oon silti (lähes) aina valmis spontaanille baarireissulle tai muille menoille. Ne on kuitenkin niitä hetkiä, mitä sitte vanhempana muistelee, että olipas hauskaa silläki kerralla :)
Ja tosi siisti toi sun hame! Näyttää noissa kauempaa otetuissa kuvissa ihan lilalta

Elisa Lepistö

Ihan samaa mieltä!! harvemmin tulee kuitenkaan vuosien jälkeen muisteltua niitä iltoja kun jäi kotiin ;) ja nekin tuntuu kivemmalta silloin kun koko elämä ei oo pelkkää bailausta vaan perusjutut on sitä terveellistä ja hyvinvoivaa arkea :) ja totta, tosiaan näyttää ihan värilliseltä noissa kauemmissa kuvissa! Oon tosi vähän käyttänyt tota kun oon miettinyt että se on jotenkin liian naisellinen, mutta tällä tavalla se toimii mun mielestä :) 

Sofiammla

Nää kuvat ja kuvien värit: WOW! Ihanat kuvat!*sydänsilmäemoji*

Elisa Lepistö

Kiiiitos! Rakastan näitä hattaravärejä huvilakadulla <3

somewhere

Ihana asu ja hyvin samaistuttava postaus. 

Missä on noin kauniita take away-kahvikuppeja?

Elisa Lepistö

Kiitos! Ja hitsi en tiedä mistä kupit on peräisin, nappasin sen nimittäin mukaan yhdestä aamiaistilaisuudesta :D

noooraeveliiina
Noora Fisher

Vau, upeat kuvat!! Mistä noi siun aurinkolasit on ostettu? :)

Elisa Lepistö

Kiitos! Lasit on itseasiassa Saran, ne oli vaan lainassa mulla, joten en tiedä mistä on peräisin :/

Kommentoi