EL RETIRO

Nyt kun vappujuhlimisesta on vihdoin palauduttu, ajattelin palata hetkeksi Madrid-juttuihin. Yhtenä aamuna kun säät olivat hiukan paremmat, suuntasimme el Retiroon aamureippailulle. Se on suuri ja kaunis puisto, josta tuli hiukan mieleen Nycin Central Park. Paljon lenkkeilijöitä, treenaajia, aamukävelijöitä ja katusoittajia. Keskellä oli kaunis vesialue, jossa on mahdollista polkuveneillä. 

Juttelimme ystäväni kanssa siitä, kuinka mielestäni Helsingin keskuspuisto voittaa aina kaikkien muiden kaupunkien vastaavat. Kaikessa kauneudessaan tällaisista liian laitetuista puistoista uupuu jonkinlainen persoonallisuus. Ja ehkäpä itse suuntaan keskuspuistoon silloin, kun haluan olla hiljaisuudessa luonnon keskellä ihan yksikseni ja näissä puistoissa se ei oikein toimi. Hän taas ei ole koskaan pitänyt meidän keskuspuistostamme, vaan tunsi olonsa paljon kotoisammaksi el Retirossa. Se on jännä, miten eri ihmisillä tulee tunnesiteitä eri paikkoihin. Joka tapauksessa, ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, mikäli Madridiin suuntaa.

Ja tästä tulikin mieleen, että nyt onkin loistava sää suunnata tuonne meidän keskuspuistoomme pyörälenkille. Sovin aiemmin isäni kanssa treffit sulkapallon ääreen, jotta saisi tämän olon vihdoin energiseksi. Sitä ennen voisikin käydä vähän tankkaamassa raitista ilmaa metsässä. Urheilu tekee niiiin hyvää pienen rilluttelun jälkeen. Jos jotain vaivaa vielä pahat olotilat, tässä 7 vinkkiäni krapulan nujertamiseen. 

Kommentit (4)
  1. Tosi kaunista! 🙂 Vaikka itsekin rentoudun parhaiten ”kunnon luonnossa” tai veden äärellä 🙂

    1. Niinpä <3 Tosi kaunista!

  2. anne /52weeksofdeliciousness
    4.5.2015, 12:19

    El Retiro on kyllä ihana paikka! me nautittiin kevätauringosta ja sangriasta siellä yksi iltapäivä, olisi ihana käydä siellä vaikka piknikillä 🙂

    1. Oih, kuulostaa täydelliseltä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *