Elovena-skaba

Elovenalla on nyt kilpailu, jossa voi voittaa jopon! Tuon jokaisen kaupunkilaispyöräilijän unelman. Siihen voi osallistua helposti Instagramissa, lisäämällä kuvan omasta tavasta nauttia puuroa – lisukkeilla tai ilman. Täällä lisäohjeita kisasta. 

Sain tällä kertaa Elovenalta testattavaksi muroja. Kauramuroja ja neljän viljan muroja. Olen viimeksi syönyt muroja varmaan ala-asteella ja jostain syystä assosioin ne vahvasti johonkin sokerisiin suklaamuroihin. Nämä murot kuitenkin ovat ravintosisällöltään melko erilaisia, siksi olen ihan hyvillä mielin näitä nyt popsinut. Näissä on melko vähän sokeria ja suolaa, mutta kuitenkin hyvä satsi kuitua. Olen syönyt näitä välipalaksi banaanin ja maidon kera. Aika herkulta ne maistuu ja kivaa vaihtelua puuroon. Näitä rouskuttaessa tulee jotenkin ihanan nostalginen olo. Tekee mieli kaivaa jostain Aku Ankka ruokalukemiseksi.

Kommentit (3)
  1. Noi Elovenan murot on ihan puhdasta rakkautta ! Ne on tajuttoman hyviä 🙂 Niitä voi popsia paketista ihan sellaisenaankin ja ne maistuu silti hyviltä !

    1. JEPP! Mäkin käyn välillä rouskuttamassa suoraan paketista. Ihana kuulla että joku muukin tekee sitä 😀

  2. What a pity that this contains sugar … because it looks yummy! I try to avoid to eat sugar but this is not always so easy as so many food contains sugar.

    http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *