Ennen auringonnousua

Nukuin ensimmäisen yön Miamissa jotenkin todella huonosti. Käänneltyäni itseäni ja tyynyäni kaikkiin mahdollisiin eri asentoihin kellon näyttäessä puoli kuutta, päätin luovuttaa. Nousin ylös ja tiirailin ulos ikkunasta. Kaupunki näytti ihan kuolleelta. Ei yhtään ihmistä tiellä ja joka puolella pilkkopimeää. 

Päätin ottaa ilon irti siitä, että on kerrankin noussut ennen aurinkoa. Nappasin kameran ja poikaystävän mukaan ja löntystelimme suoraan rantaan. Aurinko ei ollut vielä noussut, mutta sen kajastus näkyi jo pitkään ennen sitä. 

Rakastan auringonlaskuja, mutta auringonnousuissa on jotain vielä maagisempaa. Harva jaksaa nousta niin aikaisin, joten yleensä näkymästä pääsee nauttimaan ihan rauhassa ilman häiriötekijöitä. Suomessa tätä voisi tehdä useamminkin, kun aurinko nousee niin myöhään. En vain tiedä,  onko lähellämme mitään paikkaa, mistä sitä pääsisi todistamaan. 

The first night here in Miami, I slept really bad. So at 5:30 in the morning I decided to give up and just go for a walk on the beach before the sun rises. It was so beautiful! Evevn though I love sunsets, there is something more special about sunrises. 

Pictures of me: Tomi Taskula

Kommentit

Jasmin K (Ei varmistettu)

Tosi ihania kuvia! Itse nautin myös paljon enemmän auringonnoususta, sitä katsoessa fiiliskin paranee heti aamutuimaan!

Elisa Lepistö

Se on just noin! :) Tulee jotenkin heti sellainen seesteinen olo.

Miia M (Ei varmistettu) http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

Ihan maagisia kuvia! Ja noi värit!! ♥

maijaleena (Ei varmistettu)

Moikka! Itsellä Miamin reissu lähenee, joten olisko sulla antaa suosituksia majoituspaikasta Miamista? :)

Kommentoi