Ennen auringonnousua

DSC_8549.jpg

Nukuin ensimmäisen yön Miamissa jotenkin todella huonosti. Käänneltyäni itseäni ja tyynyäni kaikkiin mahdollisiin eri asentoihin kellon näyttäessä puoli kuutta, päätin luovuttaa. Nousin ylös ja tiirailin ulos ikkunasta. Kaupunki näytti ihan kuolleelta. Ei yhtään ihmistä tiellä ja joka puolella pilkkopimeää. 

Päätin ottaa ilon irti siitä, että on kerrankin noussut ennen aurinkoa. Nappasin kameran ja poikaystävän mukaan ja löntystelimme suoraan rantaan. Aurinko ei ollut vielä noussut, mutta sen kajastus näkyi jo pitkään ennen sitä. 

Rakastan auringonlaskuja, mutta auringonnousuissa on jotain vielä maagisempaa. Harva jaksaa nousta niin aikaisin, joten yleensä näkymästä pääsee nauttimaan ihan rauhassa ilman häiriötekijöitä. Suomessa tätä voisi tehdä useamminkin, kun aurinko nousee niin myöhään. En vain tiedä,  onko lähellämme mitään paikkaa, mistä sitä pääsisi todistamaan. 

The first night here in Miami, I slept really bad. So at 5:30 in the morning I decided to give up and just go for a walk on the beach before the sun rises. It was so beautiful! Evevn though I love sunsets, there is something more special about sunrises. 

DSC_8550.jpg

DSC_8551.jpg

DSC_4254.jpg

DSC_8559.jpg

DSC_8563.jpg

DSC_4205.jpgDSC_8565.jpg

DSC_4246.jpg

Pictures of me: Tomi Taskula

Kommentit (4)
  1. Moikka! Itsellä Miamin reissu lähenee, joten olisko sulla antaa suosituksia majoituspaikasta Miamista? 🙂

  2. Ihan maagisia kuvia! Ja noi värit!! ♥

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *