Ensimmäinen kerta avannossa

Sara on yrittänyt suostutella minua jo muutamaan otteeseen avantoon tänä talvena. Kuulun niihin ihmisiin, joiden mielestä jo uimahallissa käyminen on kidutusta kylmyyden takia. Avanto ei siis varsinaisesti kuulunut aktiviteetteihin, joihin lähtisin innoissani mukaan. 

Eilen oli kuitenkin Samsungin uuden puhelimen pressitilaisuus Löylyssä ja samalla tarjoutui tilaisuus käydä pulahtamassa avannossa. Sen jälkeen pääsi kaikenlisäksi vielä saunaan. En enää löytänyt yhtään järkevää syytä, miksi en nyt kokeilisi sitä. Jouduin kyllä bussissa vielä pyytämään Saraa muistuttamaan avannon terveysvaikutuksista. Saunassa tarkistin vielä, että vesi lasketaan avannoksi, vaikka se ei ole rannasta jäässä. 

Keräsin saunassa rohkeutta ja hipsin ulos ensin hiukan jäähdyttelemään. Loppujen lopuksi se ei ollut yhtään niin kamalaa kuin olin kuvitellut. Maisema oli ihan käsittämättömän kaunis, arkiaamu hiljainen ja rauhallinen, eikä vesikään ollut juuri kylmäallasta viileämpää. Sen jälkeen olo oli ihan hurjan virkeä ja tuntui että veri kiertää jaloissa ihan eri tavalla kuin normaalisti. 

Voisin aloittaa tällä tavalla vaikka jokaisen aamun. 

Saunomisen jälkeen ihastelimme vielä uusia Samsung Galaxyn A-sarjan puhelimia, jotka ovat vedenkestäviä(!). Kuvittelin, että ne kestävät hiukan vesipisaroita tai esimerkiksi hikeä juoksulenkillä, mutta puhelimet tosiaan pystyi tiputtamaan täysin uppeluksiin maljakkoon, eikä niille käynyt kuinkaan. Muutaman kerran riisikupissa puhelintani elvyttäneenä voisin jopa harkita siirtymistä Applesta tähän. 

Photos: me & Sara Vanninen

Kommentit

Emmms (Ei varmistettu)

Rohkea sinä! Itsellekin vilukissana avanto kuulostaa kidutukselta :D Pakko vielä kysyä mistä ihana uikkarisi on? :)

Elisa Lepistö

Siis kannattaa kokeilla! Ei yhtään niin paha kuin pelkäsin. Uimahalli on pahempi :D Uikkari on Saran, mutta nellyltä hankittu kuulemma. Se on ihana!

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi

Avannossa käynti on ihanaa! Sitä seuraava rauhallinen, hyvä olo kesti itselläni useamman päivän. Pitäisi ehdottomasti käydä useammin! :)

Elisa Lepistö

Ooh!! Joo siis ihan mieletön olo jälkikäteen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva blogi, mutta sulla ja Saralla aivan liikaa samoja/samanlaisia kuvia, juttuja samoista paikoista ym. ym. Tylsää.

Elisa Lepistö

No voih :/ harmi jos tuntuu tolta. No ainakin seuraavat kolme viikkoa on ihan eri meininki kun Sara on reissussa :) 

Emiliaaaaa (Ei varmistettu)

Sonyn puhelimissa on ollut tuo vedenkestävyys-ominaisuus jo pienen ikuisuuden!:)

Kommentoi