ERILAISIA LAHJOJA

Italia, tuo nahkahansikkaiden luvattu maa. Metsästimme Rooman reissulla kummallekin uusia nahkakäsineitä. Kadotin viime vuonna ostamani ”ajohanskat” joten halusin uudet sirot ja kauniit niiden tilalle. Olin päättänyt ostaa mustat, koska ajattelin niiden olevan kaikkien käytännöllisimmät. Ihastuin kuitenkin näihin punaisiin niin palavasti, että mustat jäi kauppaan. Talvella tulee pukeuduttua aina niin tylsästi ja kasvotkin on ihan ilman väriä. Sen takia tämä punainen on ihana piristävä väripilkku. 

Punaisista hanskoista voidaankin hataralla aasinsillalla mennä joululahjoihin. Monissa blogeissa näkyy kollaaseja lahjatoiveista ja -ideoista. Itse en toivo mitään materiaa tänä vuonna, koska tuntuu että sitä on muutenkin jo turhan paljon. Pyrin välttämään lahjoista stressaamista myös muiden lahjojen kohdalla. Puhuimme siskojeni kanssa, että joululahjat voisi hoitaa secret santa tyyppisesti, eli arvottaisiin kaikille yksi henkilö, jolle hankkii lahjan. Tavaran ja stressin määrä vähenee ja on aikaa paneutua siihen yhden lahjan miettimiseen. 

Aineettomiakin lahjoja on paljon, voi viedä toisen kivaan ravintolaan tai brunssille. Voi tarjoutua lastenhoitajaksi tai pestä vaikka toisen ikkunat. Voi hankkia hierontaan tai johonkin muuhun hemmotteluhoitoon lahjakortin. Myös konsertit, näyttelyt, teatteri-,musikaali-, tai balettiesitykset ovat kivoja. Tai jos rahalla ei ole väliä, pidennetty viikonloppu ulkomailla toimii varmasti. Toinen vaihtoehto on sopia, ettei hankita mitään ja mennä yhdessä niillä rahoilla tekemään jotain mukavaa. Se voi olla mitä vain kalliimmasta ravintolaillallisesta seinäkiipeilyyn. Itse arvostan paljon tällaisia yhdessä tehtäviä asioita. Ystäväni vei meidät juuri joululahjaksi Sunnin brunssille ja se oli ihan mahtava lahja. 

Pahoittelut vähän tylsistä kuvista. Aikaa näiden kuvien ottamiselle oli jotakuinkin 10 sekuntia. Asukuvia kuitenkin toivottiin, joten ehkä nämä ajavat nyt asiansa!

Kommentit (4)
  1. Ihana kirjoitus, jälleen kerran!

  2. Voi mikä takki! Näyttää ihanan lämpimältä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *