Eteinen ennen ja jälkeen

*Vaaterekki saatu

Eilen saatiin eteinenkin valmiiksi, kun ihana BeDesignilta tilaamamme vaaterekki saapui*. Olin ihalillut tätä samaista rekkiä ystäväni luona monet kerrat, enkä tiennyt että se on suomalaista designia. BeDesignin takana on sisarukset Cilla ja Bette Eklund, ja kaikki tuotteet tehdään alusta loppuun asti Suomessa!

Saimme mahdollisuuden tilata jotain heidän valikoimastaan ja päädyimme tähän Lume Complete Collection -mustaan vaaterekkiin kenkähyllyllä. Se sopii tummaan eteiseemme ihan loistavasti. Tarvitsimme kengille ja muutamalle käyttötakille säilytystilaa, sekä paikan johon vieraiden vaatteet saa näppärästi.  Myös vauvanhuoneeseen tuli oma pikkurekki, jonka näytän myöhemmin!

Tykkään todella paljon tästä minimalistisesta designista. En halunnut seinä- tai pystynaulakkoa, kun tuntuu että niissä takit aina kerääntyy toisensa päälle, eikä pysy niin hyvässä kunnossa. Tätä voi myös käyttää jossain tulevassa asunnossa vaikka makuuhuoneessa.

Remontissa madalsimme eteisen kattoa, jotta johtorasiat piiloon ja ledit kattoon. Hankkiuduimme eroon pienestä liukuovikaapista ja sen tilalle tuli lattiasta kattoon yltävä kaappi, joka maalattiin samalla sävyllä kuin seinät. Sitä ei oikeastaan edes huomaa kaapiksi, vaan se näyttää vain seinältä.

Sen lisäksi vaihdettiin lattia, kuten koko muussakin asunnossa. Vanha peili sai jäädä, sillä se heijastaa ihanasti näkymän ikkunoista olohuoneeseen. Muutenkin on kiva, että eteisessä on kokovartalopeili. Alkuun mietin, olisiko siihen pitänyt teettää esimerkiksi mustat kehykset, jotta ilme olisi ollut vähän modernimpi, mutta oikeastaan se on aika hyvä näinkin. Lampun paikat pidettiin, jotta eteiseen saa kirkkaiden ledien lisäksi myös tunnelmavaloa. Lamput löytyi lopulta verkkokaupasta ja olivat myös melko edulliset.

Kylpyhuoneen ovi oli melko huonossa kunnossa, joten ostimme siihen peilioven, jonka vetimen vaihdoimme vielä messinkiseen. Näin se sopii kivasti lamppuihin ja asunnon muuhun ilmeeseen. Myös lattialistat vaihdoimme valkoisiin ja hiukan korkeampaan malliin.

Pidän siitä, että eteinen jää nurkan taakse, eikä ole näkyvä osa asuntoa kuten edellisessä asunnossamme. Kapea se on, jonka takia emme edes harkitse rattaiden tuomista ylös (ne eivät myöskään mahtuisi hissiin). Mutta aika pienillä muutoksilla sai raikkaammaksi ilmeen.

Vielä mietin, laittaisiko tuohon yhden taulun, vai onko tila liian ahdas sille?

koti remontointi
Kommentit (12)
  1. Moikka. Kiva lukea teidän remppajuttuja. Mistä löystte ton kaapin eteiseen?

  2. Ihana seurailla näitä remppapostauksia, kiitos kun teet! Mutta mikä on tuo eteisen seinän tumma sävy, jos saa kysyä? Tässä on pitkään metsästetty oikeaa harmaata omaan kotiin,ja tuo kolahti näissä kuvissa ainakin.

    1. Kiva kuulla! Se on Tikkurilan basaltti! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *