EXPLORING QUITO

Ensinnäkin KIITOS kaikille eiliseen postaukseen kommentoijille, tsemppaajille ja onnen toivottajille. Aina jännittää julkaista tällaisia uutisia, mutta nyt näytti tulevan kovin vihreää valoa teidän suunnalta.

Nyt kuitenkin vähän tunnelmia Quitosta, Ecuadorin pääkaupungista. Minulla ei oikeastaan ollut kamalasti odotuksia ennen tänne tuloa. Olin kuitenkin innostunut päästessämme pitkästä aikaa suurkaupunkiin. 

Kun taksimme läheni Quiton keskustaa lentokentältä päin, oli näkymä melko huikea. En ole kokenut vastaavaa milloinkaan muulloin kuin New Yorkiin ensimmäistä kertaa mennessäni. Kaupunki on maailman korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki, ja se totisesti luo melko huikeat puitteet rakennuksille. 

Itse keskustassa ollessaan, ei korkeutta oikein tajua samalla tavalla. Ensimmäinen ilta meni hotellin lähistöllä pyöriessä. Seuraavana aamuna lähdimme koluamaan historiallista keskustaa, joka on yksi Unescon maailman perintökohteista. 

Sää oli hiukan pilvinen, mutta vanha kaupunki oli todella upea suurine korkeuseroineen ja pieniä yksityiskohtia sisältävine kolonialismin ajan rakennuksineen. Korkeudesta johtuen kävely oli aika ajoin todella rankkaa. Vaikka sää oli pilvinen, tuli kuvista mielestäni upeita. 

We spent the day exploring the beautiful old town of Quito. Even though the weather was a bit cloudy I really love the photos we took. 

Photos:Tomi Taskula

Instagram: @startlivingyourbestlife

Snapchat: @pikkutyyppi

New Blog (11.3.) : http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life

Kommentit (12)
  1. Aivan ihania kuvia Quitosta! 🙂 Vitsi ootan Mindosta kuvia jo innolla!

  2. OMG ♥ ihanaa kun oot olemassa ja jaat tämmöistä upeutta. Sielu lepää.

    1. ❤️❤️ Ihana kuulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *