FENKOLI & KALA PART 2

Tarkoitukseni oli kirjoitella tänne vaikka mitä kaikkea kivaa ensi viikon varalle, mutta suunnitelmiin tuli muutos kun tulin maanantaina kipeäksi. Täällä onkin makoiltu sängyn pohjalla koko viikko ja paranneltu superfoodien, inkiväärin, hunajan, valkosipulin ja teen avulla. Nyt vihdoin alkaa flunssa olla taltutettu tai ainakin ollaan jo voiton puolella. Huomenna lähden Pariisiin viikoksi ja yritän päivitellä sieltä toki parhaani mukaan. 

Olin päättänyt viime perjantaina pitkästä aikaa tehdä ihan kunnon ruokaa ja törmäsin sopivasti tähän Julian reseptiin. Koska jostain syystä fenkoli kiinnostaa minua nyt todella paljon, päätin kokkailla tätä saman tien. Se olikin todella hyvää. Teen todella harvoin nykyään lohta, koska siitä jää jotenkin liian tuhti olo rasvaisuutensa takia (vaikka hyvää rasvaa onkin). Tämä salaatti oli kuitenkin sen verran raikas, että tasapainotti kivasti lohen rasvaisuutta. Voin suositella lämpimästi! 

Muistui taas mieleen, kuinka tärkeää on välillä istua kunnolla ruokapöydän ääreen ja syödä rauhassa. Usein tulee raskaan päivän jälkeen istahdettua vain television eteen, kun tuntuu että on liian poikki kaikkeen muuhun. Oikeastaan tällainen parin tunnin istuskelu hyvää musiikkia kuunnellen ja rauhassa syöden auttaa paljon paremmin siihen stressiin kuin hätäisesti netflixin pauhatessa imuroitu ruoka-annos. 

Nyt lähden kuitenkin tuskailemaan, mitä pakkaan mukaan Pariisiin. Tai lähinnä mitä voin karsia pakkauslistalta pois. Mulla on nimittäin sellainen olo, että viidet kengät on liikaa. Voikaa hyvin! 

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *