FESTARIKUUMEILUA

 

Tänä vuonna festarikuume yllätti erikoisen aikaisin. Kävin tänään aamiaisella Milttonilla tutustumassa Glitterin uutuksiin. Näytillä oli jos jonkinlaista kukka-asetelmaa tai hippipantaa. Oli myös mahdollista istahtaa penkkiin ja kokeilla jotain pikakampauksista. Siellä näkyikin niin upeita tukkia, että oli pakko kuvailla muutamat tänne. Oli pastellisävyä, lettikampausta, kukkalisäkkeitä ja nutturoita. Ja kaikki oli tehty niin, että ne voi toteuttaa myös itse kotona. 

 
Nyt on pää täynnä ideoita kesän festarikampauksiin. Minulle tehtiin klassinen kalanruotoletti ja sitä piristämään laitettiin sellainen hiuskoru.Veikkaan, että tämä kampaus on melko helppo toteuttaa itsekin. Testailen kotona nyt erilaisia kampauksia ja jaan sitten parhaimmat myös täällä. 

 

 

Kommentit (4)
  1. Hei! Ihania kampauksia ja kukkia hiuksissa! Olisiko sulla ohjetta tohon ihan ekassa kuvassa olevaan lettikampaukseen? Tuo pinkki vesiputousletti? Ihan täydellisen ihana kesäkampaus, mutta en löytänyt mistään netistä siihen ohjetta 🙁

    1. Voi hitsi ei kyllä ole ://

  2. Toi kolikko-ketju-pääkoru on ihana!

    1. niin on! Tiedätkö oon siitä asti etsinyt sellaista pääkorua mikä sulla oli silloin yli vuosi sitten kun nähtiin 😀 nyt vihdoin löytyi sellainen joka ajaa samaa asiaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *