Festival Friday

DSC_2285.jpg

Jaahas, se olisi Sideways-viikonlopun vuoro! Tämä viimeistään on kesän merkki. Kyseessä on Teurastamolla järjestettävä festari, josta löytyy moneen musiikkimakuun kolahtavia artisteja. On mm. Tommy Cash, Röyksopp, Editors, Chelsea Wolfe, Kauriinmetsästäjät, Kube, Töölön ketterä ja Ruudolf & Karri Koira. Ainoa miinus on tänä vuonna mielestäni melko kova lippujen hinta, sillä kaksipäiväisestä festarista saa pulittaa 100 euroa.

Toki tällaisissa pohdinnoissa tullaan taas siihen, mihin sen rahan sitten haluaa mielummin käyttää. Kokemukset ovat osoittautuneet ainakin omassa historiassa parhaiksi paikoiksi tuhlata rahaa, sillä parhaat tarinat ja mieleenpainuvimmat hetket ovat usein niistä. 

Tänä vuonna en silti uskaltanut ostaa etukäteen lippuja, sillä tuntuu että aurinko tekee festarit ja tässä alkukesässä on omat riskinsä sen suhteen. Viime vuoden sateisesta lauantaipäivästä jäi vähän huonot fiilikset, joten päätin odotella kunnes selviää millainen ilma on. Lopulta päätin, että nämä festarit jäävät väliin tänä vuonna, vaikka ilma onkin nyt aivan mahtava. Olenkohan vihdoin aikuistumassa, kun Sidewaysin sijaan menen katsomaan lentokoneita ja Ruissiviikonloppuna olen puoelstaan vaeltamassa Kolilla? 

Jos olisin menossa, pukisin varmaan jotain tämän tyylistä (tosin hiukan tanssiystävällisemmillä kengillä). Asussa yhdistyy monta tämän hetken lempparitrendiä: printtipaidat, kirjailtu denim, farkkuhameet ja värikkäät pikkulaukut. Olin jo hylännyt farkkuhameet mielessäni ikuisiksi ajoiksi, mutta kummasti ne alkoivat taas näyttää houkuttelevilta, kun tarpeeksi monta vuotta oli mennyt. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

DSC_2318.jpg

DSC_2311.jpg

DSC_2363.jpg

DSC_2334.jpg

Shoes – Zalando (Senso), Skirt, Bag, Jacket, T-shirt – H&M

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (6)
 1. Kolin reissaaja
  12.6.2017, 18:34

  Ajattelitko tehdä Kolilta jonkinlaista blogijulkaisua? Minkä reitin olet menossa vaeltamaan? Meidän piti kaverini kanssa mennä Herajärven kierros toukokuun puolessavälissä, mutta jouduimme toisena päivänä soittamaan taksin apuun hangen yltäessä paikoittain nivusiin asti. (Olisi toki voinut jostain kunnolla selvittää etukäteen lumitilanteen harjujenkin päällä. XD) Sielä maasto oli suhteellisen helppokulkuista, vaikka nousuja ja laskuja tuli aika paljon. Olisi kiva kuulla kokemuksia, millaista sielä on kun pääsee jo kunnolla kulkemaan! Ollaan suunniteltu uutta yritystä loppukesälle, jos ei tarvitsisi enää rämpiä lumessa. 😀

 2. Elisa muuten, luin noita vähän vanhempia postauksia tältä viikolta ja tuli mieleen, et ootko tehnyt sen aika tunnetun ja tarkan persoonallisuutyyppitestin, (https://www.16personalities.com/free-personality-test)? Mikä sulle tulee siitä testistä? 😀 Noi sun ajatukset kuulostaa nimittäin erittäin tutuilta (eikä siis ole eka kerta) niin olis hauska kuulla mikä tyyppi olet <3

  1. Olen tehnyt tuon pari kertaa ja saanut vähän erilaisia tuloksia. Viimeisin oli kuitenkin ENFP, joka kyllä monilta osin kolahti. Mikä sulle on tullut?

   Tämä enneagrammi-testi oli mun mielestä ehkä jotenkin vielä mielenkiintoisempi: http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life/she-always-had-about-her-look-otherness Jos teet sen, niin kiinnostaisi kuulla, mikä sulle tulee!

   1. Hahahah, noh, oon kans ’tehnyt ton pari kertaa ja saanut vähän erilaisia tuloksia’. Viimeisin oli ENFP, eli Campaigner 😀 Vuosi sitten kun tein sen pohtiessani (jälleen kerran) mihin suuntaan mennä uralla/mikä olisi (kuitenkin) se ’paras’ ammatti mulle jne jne niin silloin tuli itseasiassa ENTP, Debater. Muistan kuitenkin, että se kuvaus tuntui sopivan vain osittain. Nyt kun jokin aika sitten tein ton uudestaan, ihan rauhassa ja niin rehellisesti kuin mahdollista, niin tuli toi ENFP, ja se kyllä on todella osuva. On jopa ollut ehkä vähän helmpompi hengittää sen jälkeen kun ymmärrän et tää mun loputon pohdiskelu, merkitysten sekä (uusien) suuntien hakeminen ns. kuuluu asiaan 😀

    Hei kiitti tosta enneagrammista, tein sen nyt! Mulle tuli (4) Luova individualisti. 😀 Toiseksi eniten olen ton testin mukaan Innostuva suunnittelija (7). Olipa mielenkiintoista lukea toi Luova individualisti -kuvaus! Tosi hyvin kyllä tunnistan itseni tuosta. Näitä lukiessa ymmärrän paremmin miksi esimerkiksi jotkut työelämässä aiemmin koetut ajat ja tilanteet on olleet niin raskaita ja uuvuttavia. Esim. sellainen työ missä asiat kokee merkityksellisiksi, työtä saa tehdä itsenäisesti ja omaa ’latautumisaikaa’ jää tarpeeksi, on oman hyvinvoinnin kannalta aikalailla välttämätön.

    Mut joo, näiden testien perusteella ei liene ihme että tykkään tästä sun blogista, ja että pystyn usein läheisesti samastumaan sun teksteihin ja ajatuksiin 😀

    PS. Sun täytyy alkaa kirjoittaa sitä päiväkirjaa taas! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *