FESTIVAL

Katselin juuri aamukahvia ryystäessäni koneeltani videoita viime kesältä. En ollut tiennyt, että yhdellä porukastamme oli ruisrockissa GoPro- videokamera mukana ja jokaiselta päivältä on useampi video. Niitä katsoessa tuli niiin hyvä fiilis. Aurinko paistoi ja koko jengi skoolaili jokilaivan terassilla valkkarisangriaa. Toivottavasti tänä vuonna saataisiin nauttia yhtä hyvistä keleistä.

Yleensä tähän aikaan kesästä minulla on Ruisrock-asut mietittynä jokaiselle päivälle. Tänä vuonna juuri säiden takia olen pitkittänyt sitä. En nimittäin tiedä, pitäisikö mukaan pakata shortseja ja hellemekkoja vai talvitakkeja ja kumisaappaita. Ehkä laitan nyt musiikin soimaan ja koitan virittäytyä tunnelmaan. Tein vähän fiiliskollaasia Pinterestissä. 

Ajattelin tänä vuonna ottaa kameran mukaan Turkuun ja lahjoa jotain ottamaan asukuvat ennen kuin lähdemme alueelle. Meitä on tänäkin vuonna 7 ihmistä meidän pienessä yksiössä, joten varmasti hauska retkifiilis pysyy koko viikonlopun! Ostin muuten tänä vuonna meidän jengille Onnibus-liput ja menopaluu Turku-Helsinki maksoi vain 8 euroa/henkilö. Voin suositella lämpimästi kaikille, jotka vielä empivät junan ja bussin välillä. 

Kuvien lähteet täältä.

Kommentit (4)
  1. Hauskaa! Juuri ajattelin, että pitää kaivaa sinun blogisi esille kun etsiskelen inspiraatiota Ilosaaren festariasuihin ja tädää, täällä oletkin jo fiilistelemässä Ruissia:) Iso peukku siis asukuville!!

    1. Hihi, sehän sattui sopivasti 🙂

  2. Hei, mistä oot ostanu ton pääkorun? Se on ihana!

    1. Heippa 🙂 Teetätin sen Meksikossa sellaisilla markkinoilla. Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *