Fiksumpi vaatekaappi: 1 paita – 4 asua

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

Lindexin kevään kampanjassa halutaan on inspiroida tällaiseen ”smart wardrobe” -ajatteluun. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että vaatekaappi pitäisi olla suurilta osin rakennettu sillä tavalla että vaatteiden muoto, materiaali ja leikkaukset miellyttävät luontaisesti itseään. Voit miettiä, toistuvatko jotkut tietynlaiset materiaalit tai mallit omassa vaatetuksessasi.

Yleensä myös lempivärit pysyvät melko muuttumattomina sesongista ja vuodesta toiseen. Ne tunnistaa omaa vaatekaappiaan tutkailemalla, ja ovat myös usein sellaisia, jotka tuovat omia hyviä piirteitä esiin. Olen itse aikoinani hurahtanut joskus johonkin väriin vain sen ollessa trendikäs ja tajunnut myöhemmin että kun trendi on hiipunut, on vaate jäänyt käyttämättä. Nykyään pyrin ostamaan sen värisiä vaatteita, jotka miellyttävät silmää aina.

Kun suurin osa vaatekaapin sisällöstä on näitä tuotteita, jotka toimivat vuodesta toiseen, voi mukaan valita satunnaisia villimpiäkin tuotteita. Erikoinen printti toimii, kun muu asu on sitä tuttua ja turvallista. Rakastan Lindexin tuotteissa myös materiaaleja, jotka ovat ihan huippuluokkaa.

Pääsin toteuttamaan fiksumman vaatekaapin hengessä yhden tuotteen ympärille neljä erilaista, mutta kuitenkin oman näköistä asua Lindexin tuotteilla. Avaintuotteeksi valitsin beige-mustan raitapaidan, joka sopi hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Ensimmäisenä yhdistin siihen väljät vihreät housut, ohuen huivin ja tennarit. Tästä tuli todella toimiva arkiasu. Housuista tuli hauskasti 70-luku vibat tennareihin yhdistämällä, vaikka ovatkin melko klassiset. 

Seuraava asu on astetta skarpimpi, ja sopii hyvin vähän virallisempaankin tapahtumaan. Haalean vaaleanpunainen puku on ihan mieletön ja todella mukava päällä. Rakastan housujen laskoksia ja Tencel lyocell -sekoite on todella laadukas materiaalina. Tämä asu toimisi hyvin myös juhlallisemmassa tilaisuudessa, kun jalkaan laittaisi bootsien sijaan korot. 

Kolmantena oma lempparini ja ehkäpä kaikkein keväisin asu. Suurista laseista, vaaleasta värityksestä, trenssistä ja suuresta vyönsoljesta tulee jotenkin mieleen 70-luvun Charlien enkelit -vibat. Vaaleat värit tuntuvat jotenkin erityisen raikkailta pimeän talven jälkeen ja raitapaita pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Viimeisenä on juhlalookki, jossa yhdistin juhlakengät ja A-linjaisen printtihameen paitaan. Arkisemmilla kengillä tämä asu sopisi hyvin myös arkikäyttöön. Vaikka paita on itsessään melko näyttävä, sai sen ympärille rakennettua hyvinkin erinäköisiä asuja. 

Mikä asuista on teidän lemppari?

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Kiitos! Mäkin tykkään 🙂

  2. Toi juhlalook on upea! Tosi kiva että oot yhdistänyt 2 eri printtiä, raidat paidassa ja perhoset mekossa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *