Fitnessbloggaajan arkireleet

Meillä on koulussa menossa grafiikan kurssi ja tällä hetkellä tarvitsimme omia kuvia kuvankäsittelyä varten. Päätimme sitten napsaista Ainon kanssa tällaiset outfit of the day- tyyppiset kuvat samalla. Lähiaikoina on harmittanut, kun illalla on niin hämärää ettei ole kamalasti inspiraatiota ottaa kuvia. Blogitekstit taas ovat melko tylsiä ilman ainuttakaan valokuvaa, jonka takia tekstejäkin tulee harvemmin.

 

Ajattelinkin että voisin silloin tällöin käyttää kuvituksena tällaisia asukuvia, joita voisi ottaa koulupäivän aikana kun on vielä valoisaa. Muotiblogiksi tämä ei ole muuttumassa, vaan jutut pysyy ihan samanlaisina kun aina ennenkin. Vaatteet ovat itselleni kuitenkin todella tärkeä juttu. Vaikka kirjoitan urheiluun ja hyvinvointiin liittyvää blogia, viihdyn vapaa-ajallani parhaiten korkeissa koroissa. Minusta on tärkeää, ettei kukaan kategorisoi itseään mihinkään tiettyyn lokeroon sen perusteella mitä tykkää tehdä. Rajoja saa ja pitääkin rikkoa. Hyvä fiilis näkyy yleensä ulospäin ja mielestäni parhaiten pukeutuvat ihmiset ovat juuri niitä, jotka käyttävät niitä vaatteita missä viihtyvät parhaiten. 

Kommentit

Miss T (Ei varmistettu)

Nämä outfit-kuvat ovat mielestäni enemmän kuin tervetulleita! Juuri Instagrammiasi seuranneena mietin yhtenä päivänä, että voi kun postaisit enemmän omia asujasi! Sulla on upea, inspriroiva tyyli! U go gal!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi ihana miss T, kiitos! :)

Katya (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä ihan mieletön tyyli, mielellään sitä kattelis näitä asukuvia useemminki! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos! Eiköhän näitä oo luvassa ;)

Senja (Ei varmistettu)

awww toi takki on täydellinen! ja hattu<3
onpa kerrassaan ihana asu:)!
lisää vaan näitä;)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Senja! Joo toi takki on ihan mun lemppari, tollanen 60's-tyylinen. Et ikinä usko et se on alebargain h&m:ltä varmaan 5 vuotta sitten :D maksoi 5 euroa!

Idu (Ei varmistettu)

Voi Elisa ootpa ihana! Tuo hymy sai minutkin hymyilemään :-)
Ja asukuvia todellakin lisää, tykkään instagrammistasikin kovin, koska juuri vaatetuksessa sieltä saa aina kasoittain inspiraatiota!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi ihana, kiitos! :) sait mutkin hymyilemään :) ihana kuulla!

Hanna (Ei varmistettu)

Ihanatkengät! Mistähän ne mahtaa olla? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Ostin ne Lontoosta, ne on Kurt Geigerin :)

Kommentoi