Fitnessbloggaajan arkireleet

Meillä on koulussa menossa grafiikan kurssi ja tällä hetkellä tarvitsimme omia kuvia kuvankäsittelyä varten. Päätimme sitten napsaista Ainon kanssa tällaiset outfit of the day- tyyppiset kuvat samalla. Lähiaikoina on harmittanut, kun illalla on niin hämärää ettei ole kamalasti inspiraatiota ottaa kuvia. Blogitekstit taas ovat melko tylsiä ilman ainuttakaan valokuvaa, jonka takia tekstejäkin tulee harvemmin.

 

Ajattelinkin että voisin silloin tällöin käyttää kuvituksena tällaisia asukuvia, joita voisi ottaa koulupäivän aikana kun on vielä valoisaa. Muotiblogiksi tämä ei ole muuttumassa, vaan jutut pysyy ihan samanlaisina kun aina ennenkin. Vaatteet ovat itselleni kuitenkin todella tärkeä juttu. Vaikka kirjoitan urheiluun ja hyvinvointiin liittyvää blogia, viihdyn vapaa-ajallani parhaiten korkeissa koroissa. Minusta on tärkeää, ettei kukaan kategorisoi itseään mihinkään tiettyyn lokeroon sen perusteella mitä tykkää tehdä. Rajoja saa ja pitääkin rikkoa. Hyvä fiilis näkyy yleensä ulospäin ja mielestäni parhaiten pukeutuvat ihmiset ovat juuri niitä, jotka käyttävät niitä vaatteita missä viihtyvät parhaiten. 

Kommentit (10)
  1. Ihanatkengät! Mistähän ne mahtaa olla? 🙂

    1. Kiitos! Ostin ne Lontoosta, ne on Kurt Geigerin 🙂

  2. Voi Elisa ootpa ihana! Tuo hymy sai minutkin hymyilemään 🙂
    Ja asukuvia todellakin lisää, tykkään instagrammistasikin kovin, koska juuri vaatetuksessa sieltä saa aina kasoittain inspiraatiota!

    1. Voi ihana, kiitos! 🙂 sait mutkin hymyilemään 🙂 ihana kuulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *