Florida randoms

Kun on kaksi innokasta kuvaajaa reissun päällä, kertyy helposti aika megalomaaninen määrä kuvia. Jopa niin monia, että vain pieni osa päätyy tänne blogiin. Katselin kummankin muistikortit läpi ennen kuin poistin niistä kaikki kuvat ja valikoin parhaat kovalevylle FLORIDA-kansioon. Päätin jakaa muutamat hetket vielä täälläkin. 

Here are some of unpublished photos of the last 6 weeks.

Matkalla Key Westiin räpsy auton ikkunasta. 

Hän.

Hetki auringonlaskun jälkeen, kun taivas on värjäytynyt moneen eri väriin. 

Key Westin rantataloja.

South Beachin auringonnousu. 

Ensimmäinen päivä Clearwater beachilla.

Kultainen hetki ennen auringonlaskua.

Liikennevaloissa pyörän kanssa jonottelua. Aina ehtii kaivaa kameran esiin.

Key West, mies työssään

Ilta South Beachilla.

Paras kuvausseinä.

Clearwater beachin vesi todella on nimensä mukaista.

Lempityyppi <3

Kommentit

Venla / Breezes from my Atlas (Ei varmistettu) https://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

Ooh ihan superihania kuvia!

Elisa Lepistö

Kiitos Venla :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi ja anteeks jo etukäteen, mutta onko muokkaaminen lähteny käsistä?? Mites sun kuvien värit nykyisin.. monet hienot kuvat pilalla

vendy (Ei varmistettu)

Olipa ilkeästi muotoiltu kommentti, asiat voi esittää monella tavalla. No joka tapauksessa, mun mielestä nämä kuvat on tosi upeita :) Osaisinpa itsekin kuvata ja myös käsitellä kuvista värit esiin tuolla tavalla.

Elisa Lepistö

Kullakin on omat mieltymykset kuvien suhteen :) en pahastu! 

Saana Väliheikki
LAVLI

Toi Key Westin kuva miehestä työssään on ihan järjettömän siisti! Muutenkin rakastan näitä sun kuvia, aina niin hyvät värit ja paljon taivasta. Todella rentouttavaa :)

Elisa Lepistö

Kiitos Saana! :) 

lilllllis (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Nuo auringonnousut on pakko kokea! Meidän Floridan reissu lähestyy. Olemme ensin pari päivää Nykissä ja sitten lennämme Fort Lauderdaleen. Miten teillä sujui siellä autolla ajo? Mies ei ole yhtään innoissaan ajamisesta ja munkin pitää varmasti välillä ajaa sitä, enkä oo koskaan ajanut automaattisella ;( Se siis aiheuttaa hieman stressiä :D

Elisa Lepistö

Yllättävän hyvin sujui ajo multakin, vaikka en ollut 8 vuoteen ajanut ja nyt yhtäkkiä ison automaattivaihteisen rattiin. Mun mielestä automaattia on ollut aina kuitenkin helpompi ajaa. Se on vähän kun leikkiauto :D joten en jännittäisi liikaa. Kannattaa ladata puhelimeen sellanen kun here-navigaatio sovellus. Jos ottaa vuokraamosta navin, se maksaa parikymppiä/päivä, ja toi puhelimen on yllättävän hyvä. Me pärjättiin sillä tosi hyvin ja jopa minä uskalsin ajaa isoja motareita kun se neuvoi aina niin ajoissa ryhmittymään oikeille kaistoille. Nauttikaa lomasta!

Minnapa (Ei varmistettu)

Ei kannata panikoida, hyvin se sujuu! Jenkeissä on isot tiet ja selkeät säännöt. Kunhan muistaa, että oikealta väistämisvelvollisuutta harvoin on, yleensä on stop-merkit neljään suuntaan sellaisessa paikassa missä Suomessa pätisi väistämisvelvollisuus. Siitä sitten yksi kerrallaan mennään sen mukaan kuka tuli ekana risteykseen. Ja punaisella saa kääntyä oikealle. Motareilla jos kääntyy väärästä niin sitten vaan rauhassa etsiä reitti takas oikealle tielle :D Itse ajoin puoli vuotta Jenkeissä monissa eri kaupungeissa, ja vaikka oon sellanen "oho hups olis pitänyt väistää" -tyyppinen kuski niin kaikki meni hyvin. Automaatilla ajaminen ei vois helpompaa, kun ei tartte tehdä muuta kuin pitää kiinni ratista ja painaa kaasua tai jarrua :) tsemppiä ja hyvää reissua teille!!

Kommentoi