Florida randoms

DSC_2647.jpg

Kun on kaksi innokasta kuvaajaa reissun päällä, kertyy helposti aika megalomaaninen määrä kuvia. Jopa niin monia, että vain pieni osa päätyy tänne blogiin. Katselin kummankin muistikortit läpi ennen kuin poistin niistä kaikki kuvat ja valikoin parhaat kovalevylle FLORIDA-kansioon. Päätin jakaa muutamat hetket vielä täälläkin. 

Here are some of unpublished photos of the last 6 weeks.

DSC_4600.jpg

Matkalla Key Westiin räpsy auton ikkunasta. 

DSC_5094.jpg

Hän.

DSC_3407.jpg

Hetki auringonlaskun jälkeen, kun taivas on värjäytynyt moneen eri väriin. 

DSC_4606.jpg

Key Westin rantataloja.

DSC_4213.jpg

South Beachin auringonnousu. 

DSC_3604.jpg

Ensimmäinen päivä Clearwater beachilla.

DSC_8258.jpg

Kultainen hetki ennen auringonlaskua.

DSC_7888.jpg

Liikennevaloissa pyörän kanssa jonottelua. Aina ehtii kaivaa kameran esiin.

DSC_4620.jpg

Key West, mies työssään

DSC_8545.jpg

Ilta South Beachilla.

DSC_8130.jpg

Paras kuvausseinä.

IMG_1592.jpg

Clearwater beachin vesi todella on nimensä mukaista.

DSC_5142.jpg

Lempityyppi <3

Kommentit (10)
  1. Ihania kuvia! Nuo auringonnousut on pakko kokea! Meidän Floridan reissu lähestyy. Olemme ensin pari päivää Nykissä ja sitten lennämme Fort Lauderdaleen. Miten teillä sujui siellä autolla ajo? Mies ei ole yhtään innoissaan ajamisesta ja munkin pitää varmasti välillä ajaa sitä, enkä oo koskaan ajanut automaattisella ;( Se siis aiheuttaa hieman stressiä 😀

    1. Yllättävän hyvin sujui ajo multakin, vaikka en ollut 8 vuoteen ajanut ja nyt yhtäkkiä ison automaattivaihteisen rattiin. Mun mielestä automaattia on ollut aina kuitenkin helpompi ajaa. Se on vähän kun leikkiauto 😀 joten en jännittäisi liikaa. Kannattaa ladata puhelimeen sellanen kun here-navigaatio sovellus. Jos ottaa vuokraamosta navin, se maksaa parikymppiä/päivä, ja toi puhelimen on yllättävän hyvä. Me pärjättiin sillä tosi hyvin ja jopa minä uskalsin ajaa isoja motareita kun se neuvoi aina niin ajoissa ryhmittymään oikeille kaistoille. Nauttikaa lomasta!

    2. Ei kannata panikoida, hyvin se sujuu! Jenkeissä on isot tiet ja selkeät säännöt. Kunhan muistaa, että oikealta väistämisvelvollisuutta harvoin on, yleensä on stop-merkit neljään suuntaan sellaisessa paikassa missä Suomessa pätisi väistämisvelvollisuus. Siitä sitten yksi kerrallaan mennään sen mukaan kuka tuli ekana risteykseen. Ja punaisella saa kääntyä oikealle. Motareilla jos kääntyy väärästä niin sitten vaan rauhassa etsiä reitti takas oikealle tielle 😀 Itse ajoin puoli vuotta Jenkeissä monissa eri kaupungeissa, ja vaikka oon sellanen ”oho hups olis pitänyt väistää” -tyyppinen kuski niin kaikki meni hyvin. Automaatilla ajaminen ei vois helpompaa, kun ei tartte tehdä muuta kuin pitää kiinni ratista ja painaa kaasua tai jarrua 🙂 tsemppiä ja hyvää reissua teille!!

  2. Toi Key Westin kuva miehestä työssään on ihan järjettömän siisti! Muutenkin rakastan näitä sun kuvia, aina niin hyvät värit ja paljon taivasta. Todella rentouttavaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *