FLOW

Sain Shwarzkopfilta kokeiltavaksi tällaista uutta hiusväriä (live color XXL Ultra Brights) , joka tulee markkinoille syksyllä. Kyseessä on sarja hiukan räväkämpiä värejä, kuten lilaa, pinkkiä, punaista tai turkoosia. Ne kestävät päässä 15 pesua, joten jos ei uskalla lopullisesti värjätä näin hurjalla värillä, on tällä tavalla helppo kokeilla. 

Niinkuin aina, lähdin tietysti mielelläni kokeilemaan. Koska alkukesästä minulla oli lila tukka, päätin nyt kokeilla turkoosia. Näin pitkiin hiuksiin kannattaisi varmaankin käyttää useampi purkki. Minua ei kuitenkaan haittaa tällainen vähän epätasainen lookki, vaan se sopii hyvin tyyliini. 

Nyt olisi mahdollista itsekin päästä kokeilemaan jotain hurjaa sävyä. Arvon nimittäin tuotepaketin, josta löytyy kaikki 4 väriä. Sen lisäksi voittaja saa…. SUNNUNTAIN FLOW LIPUN! wuhuu! Osallistua voi jättämällä kommentin tähän postaukseen! Jätäthän myös sähköpostiosoitteen, niin saan sinut kiinni voiton osuessa kohdallesi. KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Kommentit (138)
 1. Mr. Dékány Endre
  5.2.2018, 10:38

  Tarjoamme erilaisia ​​lainoja yksilöille (henkilökohtainen laina) ja toimimme yhteistyössä elinten kanssa 3%: n korolla per annul.Tämä auttaa sinua täyttämään taloudelliset velvoitteet erityisesti meneillään olevan maailman finanssikriisin vuoksi. Voit lainata 1 000 – 500 000 000 (punta, euro tai dollari). Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse (dakany.endre@gmail.com) Terveisin.

  Kiireellinen laina tarjous.

 2. Mr. Dékány Endre
  5.2.2018, 10:37

  Tarvitsetko lainaa? jos kyllä, lähetä sähköpostia: (dakany.endre@gmail.com) lisätietoja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *