Freelancerin painajainen

Tänään se sitten tapahtui. Koneeni lopullinen irtisanoutuminen nimittäin. Siitä lähtien, kun keväällä ulkoinen kovalevyni meni rikki, olen tallentanut kaikki tiedostot koneelleni. Harva se päivä läppärini on urhollisesti avautunut, mutta spinning pizza of death on näyttäytynyt yhä useammin. Myös "käynnistyslevysi on täynnä" varoituksia on tullut tihenevään tahtiin. 

Kesä on ollut hyvä tekosyy sille, että kovalevyn voi korjata "ensi viikollakin". Tänään kone ei kuitenkaan ole enää toiminut juuri lainkaan. Koko aamun olen käynnistellyt sitä uudestaan ja uudestaan, mutta aina se jäätyy. 

Tässä ei auta nyt muuta kuin hengitellä syvään, luovuttaa koneen suhteen ja alkaa etsiä kovalevyn korjauspalvelua. Toivon todella, että sen avulla koneen saisi vielä herätettyä horroksesta. Tuntuu tosi orvolta nimittäin olla ilman tietokonetta.  

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ei hemmetti mua ärsyttää sun puolesta... tsemppiä, toivottavasti hyvä korjaaja löytyy pian!!

Elisa Lepistö

Kiitos ihana! :) Sain jo aika hyvin tehtyä damage controllia! Ja nyt pitää tosiaan viedä se sinne korjaajalle heti!

Noora Arantola (Ei varmistettu)

Pakko kysyä mikä kone sulla oli käytössä? Mun macbook on samaa varoitusta ilmoittanut jo useamman kuudauden ja nyt alkoi vähän pelottaa poksahtaako sekin kohta

Elisa Lepistö

Joo Macbook täälläkin! Tein nyt pientä tyhjennystä, kun selvittelin että mikä ihme sieltä vie sitä tilaa. Puhelin oli tehnyt ihme backuppeja itunesiin, mitkä oli helppo poistaa itunesin kautta. Se vapautti aika hurjasti tilaa. Myös kaikista kuvatiedostoista oli piilokopiot ja myös maili vei ihan hirmu paljon tilaa. Poistin koko sähköpostisovelluksen käytöstä ja aloin käyttää selainversiota. Sen myötä sain poistettua 90 000 sähköpostia :DD Toivottavasti näistä ois sullekin jotain apua!

Juliakp (Ei varmistettu)

Mitä se kone siis ilmoittaa tai tekee? Minulla Macbook lopetti yhteistyön hiljattain, mutta muutamilla osien vaihdolla toimii taas. Ja tiedostotkin sain talteen.

Elisa Lepistö

Siihen tulee vain ilmoitus siitä, että käynnistyslevy on täynnä ja sen jälkeen ei enää mikään toimi :D

Satu__ (Ei varmistettu) Http://www.salamatkustaja.com

Mulla kävi tuo pari kertaa - jonka jälkeen olen tallentanut kaiken vain pilveen. Kun kone sitten kolmannen kerran hajosi, kaikki tiedostot olivat tallessa Dropboxissa.

Kommentoi