Freelancerin painajainen

image.jpeg

Tänään se sitten tapahtui. Koneeni lopullinen irtisanoutuminen nimittäin. Siitä lähtien, kun keväällä ulkoinen kovalevyni meni rikki, olen tallentanut kaikki tiedostot koneelleni. Harva se päivä läppärini on urhollisesti avautunut, mutta spinning pizza of death on näyttäytynyt yhä useammin. Myös ”käynnistyslevysi on täynnä” varoituksia on tullut tihenevään tahtiin. 

Kesä on ollut hyvä tekosyy sille, että kovalevyn voi korjata ”ensi viikollakin”. Tänään kone ei kuitenkaan ole enää toiminut juuri lainkaan. Koko aamun olen käynnistellyt sitä uudestaan ja uudestaan, mutta aina se jäätyy. 

Tässä ei auta nyt muuta kuin hengitellä syvään, luovuttaa koneen suhteen ja alkaa etsiä kovalevyn korjauspalvelua. Toivon todella, että sen avulla koneen saisi vielä herätettyä horroksesta. Tuntuu tosi orvolta nimittäin olla ilman tietokonetta.  
image.jpeg

image.jpeg

Kommentit (7)
  1. Mulla kävi tuo pari kertaa – jonka jälkeen olen tallentanut kaiken vain pilveen. Kun kone sitten kolmannen kerran hajosi, kaikki tiedostot olivat tallessa Dropboxissa.

  2. Mitä se kone siis ilmoittaa tai tekee? Minulla Macbook lopetti yhteistyön hiljattain, mutta muutamilla osien vaihdolla toimii taas. Ja tiedostotkin sain talteen.

    1. Siihen tulee vain ilmoitus siitä, että käynnistyslevy on täynnä ja sen jälkeen ei enää mikään toimi 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *