FRENDITREENIVIDEO 1

Tämän viikon motivaatiovinkki on sopia liikuntatreffit ystävän kanssa. Yhteisistä treeneistä ei tule luistettua, vaikka sinne lähtiessä laiskottaisikin. Treenaa jonkun sellaisen kanssa, joka tykkää urheilla samalla tavalla kuin sinä. Himotreenaajan kanssa ei kannata lähteä sporttaamaan, jos itselläsi on mielessä lähinnä reipas kävely ja rento venyttely. Jos taas haluaa vetää ihan kunnon treenin, voi kaverista olla paljonkin apua.
 
Sen takia olemme kuvanneet teille Saran kanssa videoita sellaisista liikkeistä, joissa voit käyttää esimerkiksi ystävän painoa apuna. Ensimmäinen video olisikin nyt tässä. Lämmitelkää ensin vaikka juoksemalla treenipaikalle. Liikkeet voitte tehdä esimerkiksi 15 sarjoissa, ja kolme kierrosta. Tehkää ne aina kumminkin päin, sillä ne tehoavat eri lihasryhmiin, riippuen siitä kumpaa liikettä teet. Osa liikkeistä on helpompia ja osa hiukan vaativampia. 
 
TÄÄLTÄ pääset katsomaan videon! 
 
Treenivaatteet: NIKE
 

Kommentit (3)
  1. Moi!

    Luen paljon blogeja, mutta en ole koskaan kommentoinut mihinkään blogiin ennen tätä kommenttia. Luin sun blogia tosi akiivisesti ja päivittäin 1-2 vuotta sitten ja se jostain syystä vain jäi siinä vuosi sitten. Muistin eilen taas blogisi olemassaolon ja aloin etsimään sitä Fitfashonin sivuilta sitä kuitenkaan löytämättä. En edes muistanut kunnolla blogisi nimeä, joten kesti hetken ennen kuin löysin sen. Googletuksen jälkeen selvisi, että blogisi on nykyään Cosmon sivuilla ja pääsin tänne jälleen.

    Olen niin iloinen, että löysin blogisi taas, olen eilisestä lähtien selannut jokaisia postauksia läpi ja hämmästelin jälleen sitä, kuinka kaunis olet ja positiivinen ja ihanalta vaikuttava ihminen (ja tykkään sun hiuksista tosi paljon :D). Joten halusin nyt kommentoida sulle vihdoinkin, koska olen viimeistä vuotta lukuunottamatta lukenut pitkään blogiasi ja haluan kiittää sinua mahtavasta blogista, joka on niin elämäniloinen ja samalla täynnä hyviä neuvoja! Oot ihan paras! 🙂

    1. Voi kiitos hurjan paljon Sofia! Et tiedäkään kuinka hyvälle tuulelle tulin kommentistasi <3 Ihana kuulla, että olet löytänyt takaisin blogin pariin! Ihanaa loppuviikkoa!!

    2. Voi kiitos hurjan paljon Sofia! Et tiedäkään kuinka hyvälle tuulelle tulin kommentistasi <3 Ihana kuulla, että olet löytänyt takaisin blogin pariin! Ihanaa loppuviikkoa!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *