Friendsgiving

DSC_2725.jpg

On samalla ihan kamalaa, ja toisaalta ihanaa, että yksi parhaista ystävistä asuu New Yorkissa. Miinuksia on nyt esimerkiksi se, että aikaeron takia yhteydenpito on todella erilaista kuin silloin, kun asui vielä samassa maassa. Toisaalta aikaerossa on omat plussansakin. Kun haluaa baari-illan jälkeen vuodattaa huolensa toiselle, voi luottaa siihen että toinen on hereillä silloin kun aamuyöllä soittaa uberista facetime-puhelun.

Pitkän välimatkan takia ei toisen elämässä pysy samalla tavalla kärryillä kuin silloin, kun kotien välillä oli vain muutama bussipysäkki. Toisaalta treffejä voi puolestaan sopia eri puolelle maailmaa. Tänään saankin ystäväni tänne meidän luoksemme viettämään Thanksgivingiä. Sen kummempia suunnitelmia meillä ei ole vielä loppuviikolle, mutta ainakin rentoa yhdessäoloa, hengailua ja hyvin syömistä on luvassa. Mikäli säät sallii, saatamme loppuviikosta vuokrata veneen tai ainakin mennä melomaan. 

On muuten jännää, miten muutamassa vuodessa Jenkkien ”black Friday” on rantautunut myös Suomeen. En oikein tiedä mitä olen tästä mieltä. Suuret alennukset ovat silloin paikallaan, kun on jotain tiettyä hankkimassa ja alennuksen takia säästää jopa satoja euroja. Kuitenkin täällä on esimerkiksi monet alennukset ihan järjettömiä ”buy one, get two free”, joissa ylimääräistä tavaraa tulee haalittua yli tarpeiden.

Olin itsekin vaateliikkeessä, jossa tällainen alennus oli. Löysin yhden vaatteen, jonka olisin halunnut ostaa. Sen jälkeen järki sanoi, että kannattaa tietysti etsiä vielä kaksi lisää, sillä ne olisivat ilmaisia. En kuitenkaan löytänyt mitään jota ilman en voisi elää, joten lopulta kaikki vaatteet jäivät kauppaan. 

One of my best friends is living in New York. Today she’s coming here for Thanksgiving. I can’t wait! It’s so hard to keep up with each others lives while living in different time zones, but on the plus side, we can always plan our dates to different parts of the world. 

Kommentit (1)
  1. toi black friday -hössötys on kyllä aivan kammottavaa, eiköhän sitä ylenpalttista ostamista tuputeta muutenkin vuoden ympäri. mulla on käynyt usein samoin, ettei lopulta huvita ostaa rytkymerestä mitään 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *