GET INSPIRED!

Olen aiemmin kertonut täällä lukupiiristäni. Lukemisen ja kirjoista keskustelun lisäksi piirimme tekee välillä myös ekskursioita erilaisiin paikkoihin. Kesäkuussa luimme Jari Sarasvuon Sisäinen sankari-kirjan ja viime viikolla pääsimme seuraamaan Sarasvuon valmennusta muutoksen johtamisesta.

 

Pari tuntia istuimme ja kuuntelimme karismaattista Jaria ja kirjasimme asioita ylös kynät sauhuten. Lähtiessäni kotiin Trainers Houselta oloni oli todella inspiroitunut. En muista milloin olisin viimeksi tuntenut itseni niin tiedonjanoiseksi ja innostuneeksi. Tiedättekös sellainen olo, että pystyy ihan mihin vain. Mietin, että olisi mukava kun siinä fiiliksessä voisi pysyä aina.Inspiraatio on sellainen asia, jota ei voi pakottaa. Muutamia asioita voi kuitenkin tehdä sen saavuttamiseksi. Tässä muutamia omia inspiraationmetsästyskikkoja.

 

1. Katso elokuva. Näistä elokuvista inspiroidun kerta toisensa jälkeen: Lords of dogtown, Factory girl, Intouchables, Amélie, Midnight in Paris, Vicky Cristina Barcelona.

 

2. Käy museoissa/ taidenäyttelyissä. Tarjontaa voi katsella vaikka täältä. Omia lemppareita Helsingissä on designmuseo ja erilaiset vaihtuvat valokuvanäyttelyt esimerkiksi Hakasalmen huvilassa.

 

3. Keskustele ihmisten kanssa. Tutustu uusiin ihmisiin ennakkoluulottomasti. Parhaat keskustelut on usein sellaisten ihmisten kanssa, jotka haastavat sinua katselemaan maailmaa hiukan toiselta kantilta.

 

4. Lue kirja. Itseäni inspiroivat yleensä eniten tositarinat ja elämäkerrat.

 

5. Kuuntele musiikkia. En tarkoita tällä sitä, että laitat radion taustalle muita asioita puuhaillessasi. Valitse jotain mielestä musiikkia, makaa vaikka sängyllä ja keskity vain kuuntelemiseen.

 

6. Katsele kauniita kuvia. Rakastan Pinterestiä ja välillä unohdun sinne selailemaan kaikkia ihania kuvia vaikka kuinka pitkäksi aikaa.

 

7. Mene ulos. Etsi itsellesi jokin paikka luonnossa, jossa on hyvä fiilis ja saat olla rauhassa. Minä rakastan merta ja voisin katsella sitä ikuisuuden. Kotini lähellä merenrannassa on korkea kallio, josta näkee mahtavan auringonlaskun. Siellä tulee aina hyvä olo ja tuntee jotenkin olevansa luonnon kanssa yhtä.

 

 

8. Ole avoin uusille asioille. Pysy korvat höröllä ja lähde rohkeasti mukaan uusiin juttuihin. Olen itse äärimmäisen kiitollinen tästä lukupiiristä. Sen lisäksi että olen lukenut hyviä kirjoja, joita en olisi muuten tullut lukeneeksi, olen myös tutustunut aivan huikeisiin tyyppeihin. Joka kerta lukupiirin tapaamisesta lähtiessäni minulla on todella inspiroitunut olo. Kun ympäröi itsensä älykkäillä ja määrätietoisilla ihmisillä, saa heistä ikään kuin imettyä hiukan niitä hyviä ominaisuuksia myös omaan elämäänsä.

 

Nyt haluaisin kuulla sinun vinkkisi! Mitkä asiat sinua inspiroi?

Kommentit (8)
 1. Oi! Teidän lukupiiri kuulostaa mahtavalta! 🙂 itse inspiroidun musiikista ja liikunnasta. Mun rauhoittumispaikka on valitettavasti 800 km päässä joen rannalla olevalla kalliolla. Sitä korvaavaa rauhoittumispaikkaa en ole löytänyt…onneksi musiikki on hoitanut saman asian. 🙂 niin ja tää blogi on muuten mahtava. Kiitos! 🙂

 2. Olisi kiva jos suunnittelisit kiireisille ihmiselle lihaskuntotreenin olohuoneen matolla illalla tehtäväksi. Max. aika 30min 🙂

  1. Hyvä idea! Yritän saada tehtyä mahd. pian! 🙂

   1. Osaisitko auttaa:
    Eilen liikkatunnilla oli korkeushyppyä ja aitajuoksua. Illalla menin vielä hyppimään aitoja, pituutta ja juoksemaan. Illalla ja etenkin nyt aamulla on koko kehi hellänä, jalat, kädet, niskat ja kyljet. Tuntuu ettei venyttely auta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *