GINA TRICOT GARDEN

Kävin tutustumassa tänään Gina Tricot’n ensi syksyn mallistoon. Jostain syystä minuun on aina iskenyt eniten juuri syysvaatteet. Kesällä kuumuus vie intoa pukeutumisleikeistä ja talvella tulee oltua aina samassa lumimies-asussa. Syksyllä esiin kaivetaan pörröä, nahkaa, mokkaa, lämpimiä neuleita ja murrettuja sävyjä. Näin näyttää tapahtuvan myös ensi syksynä. 

Erityisen paljon minuun iski beiget ja oranssiin taittavat mokkamaiset materiaalit ja neutraalit pörröiset neuleet. Leveät lahkeet ovat nyt selkeästi tulleet jäädäkseen. Itse en ole vielä sellaisia hankkinut, mutta täytyy käydä vähän kaivelemassa omia kirppiskätköjä kellarissa. Veikkaan että sieltä löytyy useammatkin yksilöt. Tässä vähän kuvia näistä kauniista puutarhajuhlista. 

Kommentit (2)
  1. Hei! Olen etsinyt tuollaista lätsää iät ja ajat, auta, mistä löytyisi?? Blogisi on todella kaunis ja energiaa antava, erilainen kuin muut! Kivaa kesää Sinulle!

    1. Voi kiitos kovasti! Itseasiassa itsekin bongasin hatun joskus yhden ruotsalaisen blogin kautta ja tilasin sen Asokselta. Siitä on kuitenkin jo ehkä pari vuotta aikaa, joten en osaa sanoa mistä löytyisi 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *