GLADA VAPPEN!

Hyvää vappuaattoa kaikille! 

Meikäläisen kasvot ovat muistuttaneet eilisestä asti sitä yhtä emoji-hymiötä. Sain nimittäin esiteltyä opinnäytetyöni seminaarissa ja valmistuminen alkaa tuntua jo melko konkreettiselta. Kävin myös eilen Schwarzkopfilla laitattamassa hiukset vappukuntoon. Hiukan olisi himoittanut jokin pastellisävyinen väri, mutta tällä kertaa jänistin ja päädyin vain hiukan viilentävään violettiin taittavaan pesuun ja vappukampaukseen. Tukasta tuli ihan mieletön! Yritän tänään ottaa tukasta vähän kuvaa. Sain myös ohjeet 3D-lettiin, joka ei ainakaan selostuksen perusteella ollut ollenkaan niin vaikea, kuin kuvittelin.

Nyt kuitenkin pitää purkaa matkalaukut ja vähän siivoilla kotona, jotta voi lähteä hyvin mielin vapun viettoon. Huomenna on vuorossa perheen vappubrunssi ja siitä varmasti sitten säiden salliessa kaivariin jatkamaan piknik-juttuja. Tänään illemmalla on tarkoitus kilistää ystävien kera.

Tässä vapun etkoiluihin vielä Stockersin uusi bailubiisi! tsin tsin!

 

Kommentit (2)
  1. Ihanar korvikset!! Mistä oot hankkinu?:)

    1. Heiii ne on valitettavasti Madridista! Se oli joku pikkuputiikki, jonka nimeäkään en nyt tietty muista 🙁 Mutta kiitos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *