Haaste: Koti juuri sellaisena kuin se on

DSC_0859.jpg

Julia heitti hauskan haasteen vastaan. Käskynä oli kuvata koti juuri sellaisena kuin se sillä hetkellä sattuu olemaan. Ei siivoamista, asioiden asettelua, paikkojen somistamista tai pois rajaamista. Innostuin heti ajatuksesta.

Meillä on ollut uudessa kämpässä melko siistiä, sillä pidän siitä että koska vain voi kutsua ihmisiä kylään, eikä tarvitse pelätä että koti on pyörremyrskyn jäljiltä. Kuitenkin heti kun tarttui kameraan, teki mieli laittaa vesilasi piiloon, pyyhkiä vähän pöytää ja siivota kengät eteisestä. 

Tässäpä tämä kuitenkin nyt juuri sellaisena, ilman mitään fiksailuja. 

DSC_0860.jpg

 

Isompi tuuletin odottaa korjaajaa (eli poikaystävääni) sillä se irtosi aamulla enkä ole saanut sitä takaisin kiinni. Silti on niin kuuma että sen on oltava päällä. 

DSC_0861.jpg

Pari polaroid-kuvaa, jotka löytyi pikkulaukusta. 

DSC_0862.jpg

Aijaijai nyt on jäänyt rihkamat keittiötasolle. 

DSC_0864.jpg

Eteiseen on vähän kerääntynyt kenkiä levälleen ja tuo pahvilaatikko on ollut tuossa jo muutaman päivän, eikä sitä kuitenkaan muista koskaan ottaa mukaan ulos lähtiessä. 

DSC_0867.jpg

Kotimme häpeällisin nurkka eli vessa, joka on täysi kaaos. Meillä ei ole vielä kunnon säilytysjärjestelmää, joten pesukoneen päällä on kaikki purkit melkoisessa sotkussa. 

DSC_0868.jpg

Jääkaapin sisältö. Hunajameloni, olutta, juustoja, Limoncelloa, suoliksia, hilloa, hummusta, porkkanoita, kedeä ja viinirypäleitä. Eipä ole liikaa tullut laitettua kotona ruokaa viimeaikoina ja se kyllä näkyy. 

DSC_0870.jpg

Kesätoimisto.

DSC_0871.jpg

DSC_0872.jpg

DSC_0877.jpg

Kaikki ikkunat melkein auki jo varmaan neljättä viikkoa putkeen. Kuuma on!

DSC_0882.jpg

DSC_0883.jpg

Näitä olisi super mielenkiintoista lukea enemmänkin, joten haastan kaikki muutkin vilauttamaan arkista kotiaan ja tietysti jääkaapin sisältöä!

Kommentit (5)
  1. Todella kivan näköistä! Mistä tuo vihreä ruukku on, missä on siveltimiä?

  2. Hauska idea toi eteisen hattuseinä! Ja taas ei voi kuin ihailla teidän kotia, saisimpa pidettyä omankin noin siistinä 😀 Mut toi on kyllä hyvä ajatus, että pitää kodin sellaisena että aina voi kutsua vieraita.

    1. Voi kiitos! Joo siis mun on pakko jollain hauskalla tavalla motivoida itseni pitämään siisteys ylllä, koska muuten tää olisi ihan kaatopaikkana kokoajan. 😀 Toi tapa on peräisin mun vanhemmilta ja on kyllä toiminut!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *