HAAVEISTA TOTTA: NÄIN TEET OMAN AARREKARTAN

Olen tänä keväänä mukana Aussie Academyssa, jonka tavoitteena on auttaa meitä bloggaajia tuottamaan vähän laadukkaampaa videosisältöä blogeihin. Tämän tiimoilta osallistuin jonkin aikaa sitten workshoppiin, jossa minä ja kourallinen muita bloggaajia opettelimme videokuvausta ja editointia. Meillä oli Anatomin Tom kertomassa vinkkejä onnistuneen videon kuvaamiseen ja oli tosi makeeta kuulla ammattilaisen niksejä. Huomasin samalla, kuinka lasten kengissä oma kuvaaminen on. Vasta workshopin jälkeen luovuin automaatin käytöstä ja tajusin kuinka paljon järkkäristä saa sillä tavalla enemmän irti. 

Mietin kauan, millaisen videon tekisin. Päätin kuitenkin, että haluan tehdä siitä sellaisen, mistä on teille jotain hyötyä. Vähän samalla mentaliteetilla, millä yritän postauksiakin kirjoittaa. Niinpä näytän, miten aarrekartan voi askarrella itselleen. Täällä olen kirjoittanut aarrekartoista enemmän. Olen myös kirjoittanut siitä, miten aarrekarttaa voi hyödyntää seurustelukumppania etsiessä. Sen voit lukea täältä.  

 

Lopulta videoita tuli kaksi. Julkaisen toisen myöhemmin blogin puolella, mutta se on jo nyt nähtävissä Aussie Academyn sivuilla.  Siellä voi katsella myös muiden bloggaajien tekemiä huikeita videoita ja äänestää omaa lemppariaan. Sivusto on auki aina 25.3.2015 asti ja siihen asti on mahdollista katsoa ja äänestää videoita. Lempivideoitaan äänestäneiden kesken arvotaan Aussien tuotteita, Fotomanin tarjoama 750€ Canon-lahjakortti ja Trendin vuosikerta. 

Kommentit (11)
  1. Itse tein joskus lokakuussa 2013 Pinterestiin Dream Boardin ja sinne aina kirjoitan ’checked’ kun olen asian saavuttanut mm. naimisiin meno, hammaslaminaatit ja yhteinen asunto mieheni kanssa checkattu. Listalla odottaa vielä New Yorkin matka ja oma Mercedes-Benz 😀

  2. Vau, tosi kivan näköinen video! 🙂 Tein nuorempana näitä aarrekarttoja, mutta nyt olin ne kokonaan unohtanut.

    Taidanpa askarrella pitkästä aikaa uuden nyt tulevana viikonloppuna. 😉

    1. Kiitos Nella! 🙂 Sä oot mun lisäksi varmaan ainoa, jonka tiedän, että on tehnyt näitä jo pienenä! Ollaan oltu ihan edelläkävijöitä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *