HAAVEMAAILMASSA ELÄMISTÄ

Ennen kuin lähdin New Yorkista, olin vähän allapäin. En osannut innostua tulevista seikkailusta, sillä se samalla tarkoitti jonkin ihanan jättämistä. Olin niin rakastunut elämäämme siellä, etten halunnut lähteä ollenkaan. Päätin tehdä uuden aarrekartan itselleni ja samalla fiilistellä kuvien avulla tulevia juttuja. 

Hain kuvia kookoksista, turkoosista vesistä, ihanista rannoista, vehreistä palmuista, auringon vaalentamista kähäristä hiuksista ja ruskettuineista ihoista, valon täyttämistä huoneista, upeista maisemista, bikineissä maalaamisesta ja kauniista auringonlaskuista. Laitoin kuvan tietokoneeni taustakuvaksi ja tulin joka kerta sen avatessani hyvälle tuulelle. 

Tein pari päivää sitten tietokoneelleni päivityksen, jonka seurauksena taustakuva hävisi. Aloin etsiä sitä koneelta, kunnes tajusin ettei sitä enää ole tallennettuna missään. Mietin, tekisinkö uuden vai löytäisinkö jonkun kivan kuvan omista kansioistani. 

Kun avasin tätä pohtiessani Instagramin, tajusin että tällä hetkellä elämä tosiaan näyttää siltä, millaiseksi sen olinkin haaveillut. En ehkä tarvitse aarrekarttaa tällä hetkellä, kun tuntuu että elän juuri siinä maailmassa, mitä olin mielikuvituksissani rakentanut. 

Taas kerran koin osoituksen siitä, kuinka tavoite-/aarrekartat tosiaan toimivat. Suosittelen kaikkia jotka eivät sellaista ole tehneet, kokeilevan ja teitä, jotka olette tehneet, katsokaa olisiko aika jo päivittää. Täällä lisää juttua aarrekartoista!

Instagram: @startlivingyourbestlife
Snapchat: @pikkutyyppi

Kommentit (6)
 1. Ei apua mitä kuvia!! <3

  En oo koskaan vielä kokeillut tota aarrekartan tekoa, vaikka oon siitä paljon positiivista lukenu täältä sun blogista. Jotenkin vaan aina tulee ajateltua, että ihan höpöhöpöjuttuja… 😀 Alan kuitenkin huomaamatta pehmetä ajatukselle.

  On sellainen fiilis, että pitäis saada itseään niskasta kiinni ja tulee laiskoteltua ihan turhaan. Aina päivän tai pari saan tsempattua itseäni, mutta sitten se (eläminen, tekeminen, tavotteiden tavoittelu) kuitenkin taas unohtuu. Yksi syy on varmasti, etten oikeen hahmota tarkkaan, että mitkä ne mun unelmat ja tavoitteet tällä hetkellä ovat. 

  Taidan siis väkertää oman aarrekarttani. If you never try, you never know. Eikös se niin mene. 🙂

  1. Kokeile oikeasti! Kyllä se munkin mielestä kuulostaa edelleen ihan höpöhöpöjutulta, mutta se silti toimii 🙂 ja se auttaa myös hahmottamaan niitä omia unelmi. Selaile vaikka pinterestiä tai lehtiä ja ota sellaisia kuvia sieltä, jotka jotenkin saa sun olon tosi hyväksi ja sitten mieti, mikä niissä on yhtenäistä tai minkä takia uskot että tartuit just niihin kuviin.

 2. En oo aiemmin kommentoinu, mutta nyt oli pakko! Sun blogi on niin ihana ja inspiroiva. Haaveilen itse samanlaisesta elämästä millane sulla on nyt. Toivottavasti toi on totta, että jokapäivä pyrimme sitä kohti! 🙂

  1. Voi miten kiva kuulla! Kiitos kun kommentoit 🙂 ja on se;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *