Hammasjuttuja ja todella hyvä tarjous lukijoilleni

Kuten jotkut teistä tietävät, lopetin viime kesänä tupakanpolton. Poltin kuitenkin vuosia ja join sekä kahvia että punaviiniä. Nyt kaikki tämä on taaksejäänyttä elämää satunnaisia punaviinilasillisia lukuun ottamatta. Kuitenkin hampaani ovat kärsineet näistä huonoista valinnoistani ja tummuneet ajan saatossa.

Aloin miettiä jonkin aikaa sitten hampaiden valkaisua. Minusta olisi mukavaa, että terveelliset elämäntapani näkyisivät myös ulospäin. Minulla oli kuitenkin huonoja kokemuksia itsetehdyistä valkaisuista. Joskus 16-vuotiaana ostin jenkeistä hampeidenvalkaisuliuskoja, joita käytettiin päivittäin jonkin aikaa. Hampaani todella vaalentuivat niistä, mutta onnistuin tuhoamaan kiilteeni samalla. Tiesin, että jos vaalennustoimenpiteisiin ryhtyisin uudestaan, tekisi sen ammattilainen tällä kertaa.

Siksi ilahduin kovasti, kun Emmi Medismile oy:stä otti minuun yhteyttä ja tarjosi minulle hampaiden tehovalkaisua. Hän kertoi myös, että lukijani saisivat tämän saman toimenpiteen hintaan 149 € (oikea hinta 295 €). Mielestäni tarjous oli todella hyvä, joten suostuin ilomielin. Ainoa huoleni oli jo kerran romuttamani kiille. Sovimme että tulen tarkastukseen, jossa katsotaan onko hammaskiveä tai reikiä jotka tulisi ensin hoitaa kuntoon, jotta valkaisu on turvallista. Samalla näkisimme, voiko valkaisua minulle ylipäänsä  tehdä. 

Jännittyneenä astelin viikko sitten Medismilen Sellon toimipisteeseen. Kiillevaurioni oli kuulemma parantunut melko hyvin, koska olin vielä nuori, kun käytin liuskoja. Kuitenkaan kiille ei ollut tarpeeksi hyvä, jotta olisimme voineet tehdä tehovalkaisua. Minulta poistettiin hiukan hammaskiveä ja tutkittiin, onko reikiä. Kaikki oli kunnossa, joten varasin uuden ajan viikon päähän, jolloin minulle tehtäisiin hellävaraisempi valkaisu. 

Eilen sitten painelin uudestaan Medismileen. Kevytvalkaisu vaalentaa normaalisti hampaita 1-2 astetta, joten yhtä näkyvää tulosta en odottanut, kuin tehovalkaisusta. Toimenpide oli täysin kivuton ja kesti vain 15 minuuttia. Koko sen ajan, minulta kysyttiin onko kaikki hyvin ja muutenkin pidettiin hyvää huolta. Tehovalkaisu on hiukan pidempi. Tässä vielä before/after kuvat! Yritin ottaa ne mahdollisimman samanlaisessa valossa (en tosin tiedä, kuinka hyvin siinä onnistuin). Mutta kyllähän tuosta kevyemmästäkin valkaisusta ihan selvä ero näkyy.

Olen itse todella tyytyväinen uuteen hymyyni. En kokenut operaation jälkeen minkäänlaista kipua enkä vihlontaa. 

Kuulemma hampaat vaalenevat vielä operaation jälkeenkin ja vasta 48 h päästä lopullinen tulos näkyy. Pariin päivään ei saa myöskään nauttia värikkäitä ruokia eikä juomia. 

Jos haaveissanne on valkoisemmat hampaat, jättäkää valkaisupuuhat ammattilaisille!Medismilellä käytetään vain ammattilaiskäytössä olevia Beyond plus- ja Beaming white -valkaisuaineita. Toimenpiteitä tehdään ainoastaan hammaslääkäreissä ja -hoitoloissa, jotka ovat Valviran valvonnassa.

Medismile tarjoaa nyt blogini lukijoille tehovalkaisun hintaan 149e (arvo 295€).Sen saa, kunhan vain varaa ajan ennen huhtikuun loppua (aika voi siis olla myöhemminkin) ja mainitsee blogin nimen. 

Kenelle valkaisu sopii?
- Henkilöille, joilla hampaat ovat tummuneet esimerkiksi kahvin tai punaviinin juonnin, tupakoinnin, mausteiden tai lääkkeiden takia.
- Hampaiden valkaisun soveltuvuuden tarkistaa aina hammaslääkäri tai suuhygienisti, toimenpiteen voi estää esimerkiksi hampaiden reiät ja tulehdukset. Alaikärajaksi suositellaan yleisesti 16:ta vuotta.
- Hampaiden valkaisu ei itsessään edistä terveyttä, mutta suun puhdistukset ja tarkastukset ovat aina terveyttä edistäviä ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.

Tässä vielä linkki Medismilen kotivisuille!

Kommentit

Elina (Ei varmistettu)

Maksaako tämä tarkastuskäynti ennen hampaiden valkaisua jotain? :) Kuulostaa hyvältä!

Elisa (Ei varmistettu)

Se kuuluu hintaan!:)

Eve (Ei varmistettu)

Onpas todella selkeitä tuloksia jo tuolla kevyemmälläkin hoidolla! :) Itse olen kanssa pitkään haaveillut vaalennuksesta, kun jo kauan olen kärsinyt keltaisista hampaistani. En tosin tiedä, voiko siihen vaikuttaa jos hammasluu on luonnostaan keltainen? Mutta varmasti muutenkin vaalenisivat joitain asteita. Harmi kun ei täällä meilläpäin tuota medismilea ole niin jää tarjous käyttämättä.

Elisa (Ei varmistettu)

Olen ymmärtänyt, että siinä tehovalkaisussa hammas vaalenee aina 4-6 astetta. Ja jos ei vaalene, saa rahat takaisin :)

Elina (Ei varmistettu)

Mulla itellä paskoja kokemuksia Cityklinikan valkaisusta, kun eivät suojenneet ikeniä ja huulta. Vetyperoksidi valui niihin ja sattui niiin maan perkeleesti. Jouduttiin sitten keskeyttämään hoito, kun en enää kestänyt. Tämän jälkeen ikenet noin viikon tulehtuneet, huulessa rakkuloita n. kuukauden verran ja yksi vaurio näkyy vieläkin alahuulessa.. :( Tämän hoidon jälkeen olikin sitten n. tunnin verran myös huulet ja ikenet ihan valkoiset, oli muuten pelottavaa :D Hampaat kyllä vaalentu tosi hyvin, mutta kivuliaasti ja suun terveyden kustannuksella. Hoitaja ei ollut moksiskaan vaan sanoi että kyllä ne nopeasti siitä paranee.

Elisa (Ei varmistettu)

Hui! Ei kuulosta hyvältä. Medismilella kyllä suojattiin todella hyvin ikenet. Siitä ei kannata huolehtia.

Anonymous (Ei varmistettu)

Mä oon jo kerran ottanu tuolla tehovalkasun mutta väri on tummunu jonku verran, en tiiä pitäiskö lopettaa kahvinjuonti kokonaan.. anyway, oisko sulla jotain tarjousta tuohon kevytvalkaisuun?:)

Elisa (Ei varmistettu)

Valitettavasti tarjous koskee vain tehovalkaisua:/

Paju (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa kuinka kauan vaikutus kestää jos juo kahvia päivittäin?

Elisa (Ei varmistettu)

En osaa valitettavasti vastata tuohon :/

Anonymous (Ei varmistettu)

Osaako joku sanoa, tummentaako kahvinjuonti hampaita, vaikka käyttäisi paljon maitoa? :D

Anonymous (Ei varmistettu)

Kahvi, tupakka, punaviini yms tummentavat kaikki hampaita. Mikali haluaa sailyttaa hampaiden luonnollisen vaaleuden mahdollisimman pitkaan taytyisi kaikista varjaavista tekijoista luopua. Toki hampaat tulevat tummenemaan luonnostaan hieman vanhetessaan, mutta kuten kahvi ynna muut edesauttavat varjaantymia. Jos valkaiset hampaat ja juot kahvia samaan tapaan kuin ennenkin, on valkaisu melkein kuin yhta tyhjan kanssa. Valkaistut hampaat sailyvat valkoisina puolesta vuodesta 2 vuoteen ja tahan aikaan vaikuttaa juuri nama ulkoiset tekijat joita suuhusi pistat.Valkaisussa valkaisuaine lapaisee kiilteen (mika on koko ihmiskehon kovin kudos), mista voi paatella, kuinka voimakasta ainetta valkaisussa kaytetaankaan. Itse en valkaisua ottaisi, koska sen pitka-aikaisia vaikutuksia ei olla pasty paljoa tutkimaan. T. Hammashoitaja

Anonymous (Ei varmistettu)

Tuota voiko tästä rivien välistä lukea että se maito siinä kahvissa ei hidasta hampaiden kellastumista? :D Kun tuntuu hassulta, kun mun kahvi on yleensä _maitoa_kahvilla_ eli ihan vaaleaa (eikä aina ees muistuta kahvia) että miten se sitten kellastuttaisi hampaita? Tää saattaa siis olla erittäin blondi kysymys, mut tätä oon miettiny :D

Anonymous (Ei varmistettu)

Niin tässä on nyt tämä ylempi anonyymi ilmeisesti käyttänyt logiikkaa kahvi on tummaa --> värjää hampaat tummiksi. Eiköhän kyseessä ole kuitenkin jonkun kahvin sisältämän aineen aiheuttama kemiallinen reaktio hampaissa, josta siis on seurauksena tummuminen. :) Jos väri siirtyisi suoraan kahvista hampaisiin, punaviinin juojilla olisi punaiset hampaat. :D

Jenna (Ei varmistettu)

Vau, tulipa niistä upeet ja tosi luonnolliset:---) ja toi hinta ei tosiaan kuulosta pahalta, ku monissa paikoissa se taitaa olla just lähes kaksinkertainen tohon verrattuna! Susta ei kyl IKINÄ uskois, et oot polttanu, tuli ainaki mulle ihan yllätyksenä:-D

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Ja hyvä jos ei uskois :D se onki ihan hölmöjen hommaa! ;)

Essi (Ei varmistettu)

oo! oon itse kans menossa ja odotan innolla ! Toivottavasti tulee yhä hyvä tulos ku sulla :)

Elisa (Ei varmistettu)

Varmasti tulee! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Etkö siis juo ollenkaan kahvia? Wau siis jos näin! :)

Elisa (Ei varmistettu)

No lopetin vasta pari viikkoa sitten :D en ole nyt juonut ollenkaan, mutta saattaa olla että silloin tällöin juon kupin, vaikka jossain brunssilla. Mutta joka-aamuista tapaa siitä tuskin enää tulee :)

Anna A (Ei varmistettu)

No huh. Itse en tuohon pystyisi. Siis lopettamaan kahvinjuontia. Fyysiset vieroitusoireet ei niin haittaisi, mutta ne henkiset. Aamukahvi on mun henkireikä, ainoa asia, mikä aamuisin auttaa. Tapa on ollut mulla jo niin pitkään, että se on jo osa minua (olen juonut aamukahvia jostain 4-vuotiaasta...). Olen ihan varma, että kahvissa on jotain terapeuttista, aina on kahvikupillisen äärellä maailma saatu kirkkaammaksi. Onneksi kahvi ei ole epäterveellistä!-Anna-

Elisa (Ei varmistettu)

Monilla se tuntuu olevan noin! Itsellänikin oli jossain vaiheessa. Hesari ja aamukahvi vaan kuului siihen aamuun. Jotenkin jossain vaiheessa se ei enää maistunut niin hyvältä ja alkoi ärsyttää, että sitä on pakko silti juoda :D

Aino (Ei varmistettu)

Oi, kylläpä tuli ihanan valkoista jälkeä!Mä oon luvannu itelleni hampaidenvalkaisun, kun vihdoin pääsin eroon röökistä:) Jos matkat pääkaupunkiseudulle ois ilmaset niin tarttuisin tarjoukseen oitis..!:D

Elisa (Ei varmistettu)

Joo se on kiva palkinto itselleen! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Vau. Kuuluuko hintaan siis myös tarkastus ja puhdistus?

Elisa (Ei varmistettu)

Hintaan kuuluu tarkastus :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei muistatko minkä merkkisiä liuskoja käytit 16-vuotiaana? Itselläni nimittäin juuri crestin liuskat suussa... Kiitos todella inspiroivasta blogista!! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Crestin liuskoja käytin! Toki hammaslaatuja on erilaisia ja ovat ne voineet kehittyä paremmiksi. Mutta en silti suosittelisi käyttämään niitä! Ja kiitos :) kiva kun tykkäät!

Marjo (Ei varmistettu)

vautsi, kylläpä oli tehokas!:) Myöskin crestin hammasliuskat ovat todella tehokkaita ja edullinen vaihtoehto!

Elisa (Ei varmistettu)

Ovathan ne tehokkaita, mutta en suosittelisi kyllä niiden käyttöä kenellekään :/

Anonymous (Ei varmistettu)

mikset suosittelisi? niillä saa kaikista valkoisimman tuloksen myös hammasväleihin eivätkä ne vahingoita kiillettä.

Elisa (Ei varmistettu)

Luepa tuo teksti :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Noo jos kyseessä on aikuinen ihminen jolla kiille jo muodostunut etc niin ei se valkaisuaine juurikaan eroa hammaslääkärin käyttämästä aineesta.. Ite en luopuis cresteistä!

Anonymous (Ei varmistettu)

Moi! Kävin 2 viikkoa sitten MediSmilessä käyttämässä tämän mahtavan tarjouksen. Summa oli silti opiskelijalle suuri ja vähän pelotti mennä. Mutta onneksi menin! Hampaistani tuli aivan mahtavat! Eikä yhtään liian valkoiset, vaikka tehovalkaisu olikin kyseessä eikä hampaissani ollut mitään värjäytymiä. En tosiaan polta, juo kahvia enkä punaviiniä, joten tulos varmaan myös pysyy pitkään. Pelkäsin kovaa vihlomista, mutta turhaan, tasan kerran kotimatkalla vihlaisi yhdestä hampaasta mutta that's it. Noudatin tarkasti kotihoito-ohjeita, vaikka tuntuikin ällöttävältä syödä vitivalkoista leipää. Muutaman päivän jälkeen huomasin, että juuret olivat edelleen tummemmat ja etuhampaisiin alkoi tulla läikkiä. Meinasin jo soittaa Medismileen, mutta nyt väri on vihdoinkin tasoittunut kokonaan ja hampaani ovat täydelliset. Kiitos sulle Elisa ja kaikki jotka harkitsette valkaisua: suosittelen todella paljon! - Janna

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka Janna!Kiva kuulla, että olit tyytyväinen tulokseen :)

Anni (Ei varmistettu)

Jos haluat pysyvän valkoisen hymyn opiskelija ystävälliseen hintaan, niin 3DWhite.fi. :)
Sieltä tilaat Crestin valkaisluliuskat ja hammastahnan niin hampaasi pysyvät valkoisina vuoden ympäri. Niin ainakin itse tein ja saan juoda kahvia ja viiniä eikä tarvitse käydä jatkuvasti valkaisemassa missään kalliissa hoitolassa. Samoilla tuotteilla ne niissä klinikoissakin hampaat valkaisee. :)

Kommentoi