Hammasjuttuja ja todella hyvä tarjous lukijoilleni

Kuten jotkut teistä tietävät, lopetin viime kesänä tupakanpolton. Poltin kuitenkin vuosia ja join sekä kahvia että punaviiniä. Nyt kaikki tämä on taaksejäänyttä elämää satunnaisia punaviinilasillisia lukuun ottamatta. Kuitenkin hampaani ovat kärsineet näistä huonoista valinnoistani ja tummuneet ajan saatossa.

Aloin miettiä jonkin aikaa sitten hampaiden valkaisua. Minusta olisi mukavaa, että terveelliset elämäntapani näkyisivät myös ulospäin. Minulla oli kuitenkin huonoja kokemuksia itsetehdyistä valkaisuista. Joskus 16-vuotiaana ostin jenkeistä hampeidenvalkaisuliuskoja, joita käytettiin päivittäin jonkin aikaa. Hampaani todella vaalentuivat niistä, mutta onnistuin tuhoamaan kiilteeni samalla. Tiesin, että jos vaalennustoimenpiteisiin ryhtyisin uudestaan, tekisi sen ammattilainen tällä kertaa.

Siksi ilahduin kovasti, kun Emmi Medismile oy:stä otti minuun yhteyttä ja tarjosi minulle hampaiden tehovalkaisua. Hän kertoi myös, että lukijani saisivat tämän saman toimenpiteen hintaan 149 € (oikea hinta 295 €). Mielestäni tarjous oli todella hyvä, joten suostuin ilomielin. Ainoa huoleni oli jo kerran romuttamani kiille. Sovimme että tulen tarkastukseen, jossa katsotaan onko hammaskiveä tai reikiä jotka tulisi ensin hoitaa kuntoon, jotta valkaisu on turvallista. Samalla näkisimme, voiko valkaisua minulle ylipäänsä  tehdä. 

Jännittyneenä astelin viikko sitten Medismilen Sellon toimipisteeseen. Kiillevaurioni oli kuulemma parantunut melko hyvin, koska olin vielä nuori, kun käytin liuskoja. Kuitenkaan kiille ei ollut tarpeeksi hyvä, jotta olisimme voineet tehdä tehovalkaisua. Minulta poistettiin hiukan hammaskiveä ja tutkittiin, onko reikiä. Kaikki oli kunnossa, joten varasin uuden ajan viikon päähän, jolloin minulle tehtäisiin hellävaraisempi valkaisu. 

Eilen sitten painelin uudestaan Medismileen. Kevytvalkaisu vaalentaa normaalisti hampaita 1-2 astetta, joten yhtä näkyvää tulosta en odottanut, kuin tehovalkaisusta. Toimenpide oli täysin kivuton ja kesti vain 15 minuuttia. Koko sen ajan, minulta kysyttiin onko kaikki hyvin ja muutenkin pidettiin hyvää huolta. Tehovalkaisu on hiukan pidempi. Tässä vielä before/after kuvat! Yritin ottaa ne mahdollisimman samanlaisessa valossa (en tosin tiedä, kuinka hyvin siinä onnistuin). Mutta kyllähän tuosta kevyemmästäkin valkaisusta ihan selvä ero näkyy.

Olen itse todella tyytyväinen uuteen hymyyni. En kokenut operaation jälkeen minkäänlaista kipua enkä vihlontaa. 


Kuulemma hampaat vaalenevat vielä operaation jälkeenkin ja vasta 48 h päästä lopullinen tulos näkyy. Pariin päivään ei saa myöskään nauttia värikkäitä ruokia eikä juomia. 

Jos haaveissanne on valkoisemmat hampaat, jättäkää valkaisupuuhat ammattilaisille!Medismilellä käytetään vain ammattilaiskäytössä olevia Beyond plus- ja Beaming white -valkaisuaineita. Toimenpiteitä tehdään ainoastaan hammaslääkäreissä ja -hoitoloissa, jotka ovat Valviran valvonnassa.

Medismile tarjoaa nyt blogini lukijoille tehovalkaisun hintaan 149e (arvo 295€).Sen saa, kunhan vain varaa ajan ennen huhtikuun loppua (aika voi siis olla myöhemminkin) ja mainitsee blogin nimen. 

Kenelle valkaisu sopii?
– Henkilöille, joilla hampaat ovat tummuneet esimerkiksi kahvin tai punaviinin juonnin, tupakoinnin, mausteiden tai lääkkeiden takia.
– Hampaiden valkaisun soveltuvuuden tarkistaa aina hammaslääkäri tai suuhygienisti, toimenpiteen voi estää esimerkiksi hampaiden reiät ja tulehdukset. Alaikärajaksi suositellaan yleisesti 16:ta vuotta.
– Hampaiden valkaisu ei itsessään edistä terveyttä, mutta suun puhdistukset ja tarkastukset ovat aina terveyttä edistäviä ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.


Tässä vielä linkki Medismilen kotivisuille!

Kommentit (36)
  1. Jos haluat pysyvän valkoisen hymyn opiskelija ystävälliseen hintaan, niin 3DWhite.fi. 🙂
    Sieltä tilaat Crestin valkaisluliuskat ja hammastahnan niin hampaasi pysyvät valkoisina vuoden ympäri. Niin ainakin itse tein ja saan juoda kahvia ja viiniä eikä tarvitse käydä jatkuvasti valkaisemassa missään kalliissa hoitolassa. Samoilla tuotteilla ne niissä klinikoissakin hampaat valkaisee. 🙂

  2. Moi! Kävin 2 viikkoa sitten MediSmilessä käyttämässä tämän mahtavan tarjouksen. Summa oli silti opiskelijalle suuri ja vähän pelotti mennä. Mutta onneksi menin! Hampaistani tuli aivan mahtavat! Eikä yhtään liian valkoiset, vaikka tehovalkaisu olikin kyseessä eikä hampaissani ollut mitään värjäytymiä. En tosiaan polta, juo kahvia enkä punaviiniä, joten tulos varmaan myös pysyy pitkään. Pelkäsin kovaa vihlomista, mutta turhaan, tasan kerran kotimatkalla vihlaisi yhdestä hampaasta mutta that’s it. Noudatin tarkasti kotihoito-ohjeita, vaikka tuntuikin ällöttävältä syödä vitivalkoista leipää. Muutaman päivän jälkeen huomasin, että juuret olivat edelleen tummemmat ja etuhampaisiin alkoi tulla läikkiä. Meinasin jo soittaa Medismileen, mutta nyt väri on vihdoinkin tasoittunut kokonaan ja hampaani ovat täydelliset. Kiitos sulle Elisa ja kaikki jotka harkitsette valkaisua: suosittelen todella paljon! – Janna

    1. Moikka Janna!Kiva kuulla, että olit tyytyväinen tulokseen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *