Hauistreeni

Tulin tänään takaisin Helsinkiin. Viime viikko oli aika onneton treenien suhteen, ja jotenkin oli tänäänkin melko löysä olo. Kävinkin kauppareissun yhteydessä ostamassa vihdoin uuden treenipaidan, toivoen saavani siitä kimmokkeen lenkille lähtöön. Päädyin kuitenkin hauistreeniin kotona, ja voi että tulikin hyvä olo sen jälkeen! Kaikki se laiskuus oli tipotiessään :)

En tee varmaan ikinä täysin samaa treeniä millekään lihasryhmälle, mutta joitain juttuja toistan kerrasta toiseen. Esmierkiksi käsipainoilla teen usein sellaista hauissarjaa, jossa ensimmäiset 7 nostoa tehdään alhaalta puoleen väliin, seuraavat 7 puolesta välistä ylös, ja seuraavat 7 kokonaisia. Sen jälkeen teen esimerkiksi ojentajia, jonka jälkeen uudestaan tuo sarja. Toistan yleensä 3-4 kertaa. Siinä saa hyvin sykkeen pidettyä ylhäällä kun kokoajan tekee jotain. Ja saa jotenkin puristettua viimeisetkin tehot irti hauiksista.

Onko teillä jotain lempiliikkeitä, joita rakastatte tehdä? Olisi kiva kuulla uusia ideoita! :)

Kommentit

Anna A (Ei varmistettu)

Kyykky ja suorinjaloin maastaveto ovat mun lempiliikkeitä. Ilman noita treeni ei tunnu treeniltä. Nyt kun mummojumppaohjelmassa ei ole kumpaakaan, eikä polvi edes kestä kyykätä, tuntuu ettei edes ole käynyt treenaamassa...-Anna-

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Annina, :)Mukava kuulla! Ja oikeassa olet, ruokavaliolla on suuri merkitys. Naisen vatsassa saa ja pitääkin olla vähän rasvaa. Ollaan ylpeitä meidän poikamaisista vartaloista :) aivan kuten kurvikkaat naiset ovat ylpeitä kurveistaan.

Elisa (Ei varmistettu)

Joo mä oon jääny kans koukkuun tohon :)Jotenki siinä saa viimosetkin mehut irti niistä :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mä oon vasta ihan vähän aikaa sitten alkanut tykätä kyykkäyksestä :D oon tähän asti laiminlyönyt pahasti koko alavartalon treenaamista :|

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla! :) Tuo taisi olla vain yksi henkilö, ja tietty kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Ja koska ei voi miellyttää kaikkia, on tärkeää että itsellä on hyvä olo omassa vartalossa. Tiedän kuitenkin mistä puhut! Ja välillä olen miettinyt, että miksi on poliitisesti korrektia haukkua hoikkaa ihmistä/lihaksikasta ihmistä, mutta ei ylipainoista?:D Kiitos kommentista! :)

Elina (Ei varmistettu)

P.S. Testasin eilen tätä hauistreeniä ja se saa kyllä jäädä vakituiseks mun treeniin! Mahtava :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos ihana Elina! Tosi kiva kuulla että tykkäät. Mulle tulee ihan sairaan hyvä fiilis kun joku kertoo että jostain vinkistä on ollut apua, tai muuten on saanut apua. Kiitos hirmuisesti tsempistä! Mä oon ihan liikuttunut kuinka ihania lukijoita täältä löytyy! :)

Mariian (Ei varmistettu)

Sun blogi on aivan mahtava ! oon saanu siitä paljon inspiraatiota ja alkanu itekki treenailemaan enemmän.

Elisa (Ei varmistettu)

Hienosti kekkasit! Juuri tuon takia kirjoitan tätä blogia ;)Ei vaan, yritän pitää omannäköistä blogia, sellaista jonka tyyppisiä itsekin tykkään lukea. Välillä tuntuu tosiaan hölmöltä laittaa omia kuvia tänne, mutta niin kuin olen aiemmin todennut, ne kiinnostavat minuakin muiden blogeissa. Todella harmi jos joku tästä nyt on mielensä noin pahoittanut. Ainoana vinkkinä mitä keksin, on lopettaa lukeminen. Olit ihan oikeassa siinä, että riutunut luupylly täältä löytyy :) Oon tehnyt paljon hommaa sen eteen, että saisin vähän lihaa mun reisiin ja just sinne takalistoon. En halua niitä täällä esitelläkään, koska mielestäni se ei ole mikään hyvä esimerkki terveestä vartalosta. Mutta koska lihakset eivät yhdessä yössä kasva terveellisin menetelmin, sitä Beyonce-peppua joudun odottelemaan vielä hetken aikaa. Mä voin sitten vaikka vuoden päästä ilahduttaa sua kuvilla mun pyöreistä pakaroista! Syön kyllä ihan tarpeeksi, kiitos vain huolenpidosta. Ja täällä näkyvät ruoka-annokset ovat vain pienen pieni osa kokopäiväisestä ruokamäärästä. Olen yrittänyt sitä kyllä painottaa täällä moneen otteeseen. Ja uskon, että lukijani ovat niin fiksuja että sen myös ymmärtävät. :)Ja rakentavaa kritiikkiä saa aina antaa! Ehkä mä jatkossa keskityn noihin ruoka-annoksien kuvaamiseen!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla Jeme :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla Mariian! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Koitan pitää tän kommentin asiallisena, mutta suo anteeksi, jos en siihen pysty. Sun tarkoituksesi on ilmeisesti pitää inspiroivaa ja esimerkkiä antavaa liikunta/hyvinvointiblogia. No, etpä ole onnistunut. KEnenkään ei pitäisi ottaa esimerkkiä ihmisestä, joka syö aivan liian vähän/saa liian vähän energiaa päivittäin. Toinen mikä on täysin pielessä on sun asenne liikuntaa/treenaamista kohtaan.Muut "fitnessbloggaajat" kirjoittavat mielestäni liikkunnan ilosta, mutta sinä vaikutat perustaneensi tämän blogin siksi, että saat syyn julkaista itsestäsi kuvia vähissä vaatteissa ja näytellä itseäsi. Hyvä esimerkki esimerkiksi on tuo sun seinäkiipeilypostaus. Kuka tahansa muu bloggaja, joka sen olisi kirjoittanut olisi kertonut millaista oli ja laittanut ehkä yhden kuvan hallista tms. MUTTA sinä tietenkin näit hyvän tilaisuuden taas leijua sinun riutuneilla lihaksilla ja jännitit kaiken mikä lähtee ja odotit,e ttä pääset julkaisemaan sen ja sen jälkeen oikeen nauttimaan itserakkauden ihanasta tunteesta, kun ihmiset tulee(mutta hah eivät tulleetkaan:DD) kommentoimaan upeaa kroppaasi.Ja toinen mikä on naurettavaa, on että, jos kerran olet "niin kiinnostunut" liikunnasta, luulisi sun ymmärtävän kuinka tärkeää on treenata myös alakroppaa. Treenaat selkeesti vaan ulkonäön puolesta ja siksi treenaat vaan käsiä ja vatsaa ja sitten julkaiset kuvia täällä ja odotat kehuja. Kaikki ottamasi kuvat on edestä ja onko kaikissa pakko näkyä maha :D on. Ja et todellakaan ole sporttisessaq kunnossa vaan riutuneen näköinen. Rasva ja kropan pehmeys on tervettä! Mutta sulla onkin varmaan sellanen kiva luupeppu:) Ei viitti treenaa hei alakroppaa ettei vaan tuu sellaset hirveet tukkijalat.. Kuka oikeesti liikunnasta hyvinvoinnin kannalta kiinnostunut treenaa vaan toista puolta vartalosta?:DD Annat todella itserakkaan kuvan itsestäsi, kun sulla on näköjään pakollinen tarve julkaista itsestäsi kuvia puolalasti. Luen paljon treeniblogeja ja kukaan muu ei esittele vatsaansa joka v***n postauksessa. Ja btw, en ole todellakaan ainut, joka näin ajattelee. Annat todella hyvän kuvan itsestäsi sun tutuille ;) Hups, ei ihan toi asiallisuus onnistunut. Ei siinä mitään, voit olla ihan kiva mut ihan naurettavaa perustaa blogi vaan siksi, että voit esitellä kroppaasi muille. Etkö voi kirjoittaa liikunnasta ihan vaan sen takia, kuinka hyvää se tekee sinulle? On vähän tarkoitusperät hukassa sulla.

Anonymous (Ei varmistettu)

Mäkin tykkään blogissa kuvista. Mutta oletko huomannut, että muut fitnessbloggaajat julkaisevat kuvia enemmän esim tuntemattomien hyvistä kropista/motivaatiokuvista/ itsestään luonnollisessa ympäristössä esim lenkkivaatteissa lenkkipolulla. Eivät he poseeraa napapaidassa peilinedessä.Sinun olisi hyvä miettiä yhtä kommenttia, jonka sait lukijalta, joka kertoi pitävänsä taukoa blogeista, koska pahoittaa mielensä vertailemalla itseään muihin. En ole ikinä IKINÄ törmännyt vastaavaan kommenttiin. MIelestäni muut liikuntablogit motivoivat liikkumaan hyvän fiiliksen ja menestymisen toivossa, eli terveellisistä syistä. Veikkaanpa, että moni sinun lukijasi on ajatellut postauksen luettua/kuvat nähtyä olevansa ällöttävä, lihava tai jotain. Useampi sinun lukijasi suuntaa varmaan salille, koska tuntee tarvetta laihtua. Tuntuu todella pahalta ajatukselta. Mutta sitä vaikutat kaipaavankin, muiden kehoja ja kateutta. koska se tuntuu SINUSTA hyvältä.Ja ei tarvitse ilahduttaa vuoden päästä niillä peppukuvilla, mulla kun on jo pyöreä ja kiinteä peppu ;) Siitä tulikin mieleen, että voisin perustaa liikuntablogin ja kirjotella sinne milloin mistäkin. Voisin jokaisen postauksen loppuun laittaakin kuvan pepustani!! Stringeissä tietenkin. Sehän on aito kuva ja antaa hyvän kuvan siitä, miltä näytän liikkuessani. Olisiko susta hyvä idea?

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Julle kun kommentoit :) En lopeta kuvien laittamista! Mun mielestä on ihan mielettömän siistiä että ihmiset saa tsemppiä mun jutuista. Mä saan ainakin ihan hirveästi tsemppiä kaikista teistä ihanista lukijoista. Ja yritän toteuttaa teidän toiveita kirjotuksien suhteen mielelläni :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Aino! :) Sitä minäkin ihmettelen. Mutta aina noita anonyymejä löytyy. Ei anneta niiden pilata hyvää meininkiä. Ihana kuulla että olet saanut voimia täältä. Minä sain juuri voimia kommentistasi! :) toivottavasti onnistun inspiroimaan myös jatkossa!

Elisa (Ei varmistettu)

Niin kuin jo sanoin, tarkoitukseni ei ole olla niin kuin muut. Ja varmasti jotkut inspiroituvat lenkkikuvista ja näistä mitä mainitsit. Niitä blogeja riittää! Itse tykkään katsella mielummin toisenlaisia kuvia. En tiedä minkä takia tuntemattomien ihmisten kuvat ovat jotenkin parempia itsetuntoa ajatellen? Osa niistä on vielä kuvankäsittelyn läpi käyneitä. En todellakaan kaipaa kehuja ulkonäöstäni, koska (kuten teksteissäni aiemmin olen kirjoittanut) olen tyytyväinen itseeni, enkä kaipaa täydellisyyttä. Onni ei ole kiinni ulkonäöstä, vaan omasta olosta ja ihan muista asioista. Mahakuvista olen laittanut aika monenlaisia kuvia, niitä joissa olen isompikokoinen enkä todellakaan hyvässä kunnossa. Tiedän kyllä myös, mitä on olla liian laiha. Ja peilin edessä on nyt vaan helpompi ottaa kuvia, kuin lenkkimaastossa tai salilla. Yritän silloin keskittyä vain urheilemiseen. Selittelen nyt näitä ratkaisujani, vaikka oikeastaan se on ihan turhaa. Teen tätä juttua itseni takia ja minulle oikealla tavalla. Sinun kokemuksesi voi olla erilainen, joka oikein sekin, enkä valitettavasti voi sille mitään. Ja koska lukijoihini kuuluu varmasti minua hoikempiakin ihmisiä, haluan tehdä selväksi niille, ÄLKÄÄ kuunnelko tuollaisia juttuja. Se on kumma miten tuntuu olevan sallittua kauhistella laihuutta vaikka päin naamaa, mutta ei lihavuutta. Toivon ettei kukaan muu siis pahoittanut tästä mieltään! Kaikki vartalot ovat kauniita, ja pitää yrittää oppia rakastamaan sitä omaansa.

Anonymous (Ei varmistettu)

No huhhu:D kateutta sun kuvat onkin näköjään tuossa kirjoittajassa aiheuttanut (vaikka ei varmaan sitä itselleen edes myönnä) Mielestäni juuri terveellä tavalla itsestäsi otat noita kuvia ja et todellakaan poseeraa noissa vatsakuvissa, vaan kuvat ovat hymyilevästä, iloisesta sinusta. Et yritä mielestäni näyttää mitenkään seksikkäältä noissa kuvissa. Olen nähnyt kuvia, joissa tytöt keikistelevät kauheissa pakkeleissa kuntosalin peilin edessä ja ottamasi kuvat ovat kaukana siitä. Myös se, että tiedostat ettei alakroppaasi kannata kuvata tällä hetkellä tänne huonojen vaikutteiden vuoksi on mielestäni todella vastuuntuntoista käytöstä. Mua ainakin kiinnostais ennen ja jälkeen kuvat sitten alakropasta kun on kehitystä tullut:) Ja itsehän en noin tikissä ole, eli täällä ei huutele mikään laiheliini:) Ja noista ruuista on ollut mulle ainakin apua, sillä ne sopii mun mielestä myös hyvin dieetti ruuaksi jos haluaa vähäisen painoa pudottaa. ( Oon siitä aiemminkin palautetta sulle antanut:)) Ruokavinkit on todella hyviä itselleni juuri sen vuoksi, että en ole ylipainoinen, mutta haluaisin saada itseäni timmimmäksi ja muutamaa kiloa on todella vaikea karistaa kun pudotettavaa ei ole niin paljoa ja nuo tekemäsi ruat on antanut täyden olon vähemmillä kalorimäärillä. Minulla ei ole ainakaan tarkoitus pyrkiä samaan, sillä haluan säilyttää naiselliset muotoni:D Monet muutkin lukijat varmasti ymmärtävät, että et pyri saamaan kaikkia näyttämään samalta kuin sinä:) - A

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos paljon A, Ihana kommentti. Juuri niinkuin sanoit, tiedän ettei kaikki halua näyttää minulta enkä siihen pyrikään! Olen hyväksynyt sen, että minusta ei kovin kurvikasta tule koskaan. Jalkajuttuja varmasti tulossa kunhan saan vähän lihaksia lisää :)Ihana kuulla että ruokajutuista on ollut apua! Tuollainen palaute tsemppaa jatkamaan :)

Katty (Ei varmistettu)

Mä komppaan A:ta ihan täysin.Tää blogi on terveellä tavalla inspiroiva ja sulla on Elisa ihanteellinen kroppa ja sä oot muotoillu sen just sellaseks kun itse haluat!Sä annat terveellisiä ruoka- ja toimivia treenivinkkejä (offtopicina oli pakko kokeilla noita erilaisia leuanvetoja ja hei voin sanoo että täälläpäin toimi terkuin ylitin-itseni-ja-vedin-kaksi-leukaa, hurraa).Jos anonyymi yhtään viitsisi lukea muutamaa sun aikaisemmista postauksista, niin huomaisi itekkin olevansa melkosesti väärässä, koska sä nimenomaan oot painottanut täällä monesti sitä, ettet halua kenenkään epäilevän omaa kauneutta tai hyvyyttä. Jokainen on jumankauta erilainen, miks täytyis muotoutua johonki tiettyyn malliin? Mun mielestä on oikeesti kurjaa, jos joku ottaa tän blogin huonona vaikutteena ja epämotivoivana ja kateuden aiheena..Henkilökohtasesti pidän sun blogista ja mielelläni luen ja seuraan tätä! Ihanaa talvea sulle ja hei tsemppiä Beyonce-pepun saavuttamiseen, pidän peukkuja ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana Kathy, kiitos! Siistiä kuulla että sait vedettyä 2 leukaa! Ihan mahtavaa :) munkin mielestä on kurjaa jos joku tän huonona vaikutteena ottaa, mutta juuri niinkuin hienosti ilmaisit, jokainen on jumankauta erilainen!! Se on totta. Erilaiset vartalot on persoonallisia ja ihania. Olisi tosi tylsää jos kaikki näyttäisivät tismalleen samalta.Ihanaa talvea myös sulle! :) ja kiitos peukuista :D

Anna A (Ei varmistettu)

Ensimmäinen Anonyymi: Jos se täydellisen takamuksesi kuvaaminen ja kuvien nettiin laittaminen saa sinut onnilliseksi, niin anna mennä vaan. Se on silloin hyvä idea. Jos koet, että sinulla on jotain annettavaa sillä, että julkaiset ne kuvat omassa blogissasi, se on hyvä juttu. En ymmärrä miten se on Elisan ongelma jos yksi lukija toteaa, että hänen on pidettävä taukoa blogien lukemisesta itsetunto-ongelmien takia. Hänen on ymmärrettävä, että ihmiset on erilaisia, on isompia ja pienempiä, lihavampia ja laihempia, lihaksikkaampia ja lihaksettomampia ihmisiä, eikä vertailu muihin tule tätä asiaa muuttamaan mitenkään. Eikä nämä blogit ole se ongelma, vaan se, että itsensä hyväksymisessä on tehtävä työtä.En aio kutsua sinua kateelliseksi, tai miksikään muuksikaan. Sinulla lienee omat syysi avautumiseesi. Mutta tuntuu, että luet aivan eri blogia kuin minä. Itse olem kokenut iloa aina postauksia lukiessani, sillä minulle niistä välittyy liikunnan ja elämän iloa, huomioita terveellisestä elämästä ja kehittyminen terveellisten elämäntapojen osalta. Varmasti Elisankin oppimiskäyrä on vielä kesken, nuorihan hän on. En edes jaksa verrata itseäni hänen fyysiseen olemukseensa, en jaksa. Sillä itse kaipaan sitä samaa fiilistä minkä hän saa elämästään, enkä hänen kroppaansa.-Anna-

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos tsempistä Anna :) Ihana kuulla! Haluan jatkossakin pitää tämän blogin kaikinpuolin positiivisena :) onneksi suurin osa lukijoista on just niin kivoja kuin sinäkin!

Anonymous (Ei varmistettu)

Ihme höpöhöpö kommentti tuo ensimmäinen anonyymi! Kritiikkiä saa toki antaa mutta sääli, että netissä sen voi tehdä anonyymisti ja se muka oikeuttaa ilkeäluonteiseen sanaoksennukseen kuten häneltä nyt vähän lurpsahti suusta. Minä luen kovin mielelläni blogiasi ja kuvat on aina kivoja, ruuasta tai kropasta! Ruokajutut ovat pitkästä aikaa inspiroineet minuakin kokkaamaan muutakin kuin sitä ainaista salaattia kotona ja treenikuvista saa tsemppiä omaankiin treeniin ja ideoita omien salirutiinien muuttamiseen! Itse olen jämähtänyt pitkäksi aikaa spinningiin ja bodypumpiin mutta nyt inspiroiduin myös salin puolelle tekemään rennompaa "mikä fiilis nyt on" treeniä kun itsekin puhuit siitä kotona tehdystä kivasta ja rennosta fiilistelyhauistreenistä! Loistava blogi, jatka juuri näin ja antaa tuollaisten ilkeiden kommenttien olla. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana, kiitos :) Juu ne pitää jättää omaan arvoonsa. Onneksi mulla on suurin osa ihania ja fiksuja lukijoita. Ihana kuulla että ruokajutut ovat inspiroineet, niitä on tulossa jatkossakin ! :)

Mirka (Ei varmistettu)

Aivan järkyttävä toi eka anonyymi, sul on tosi ihana blogi ja ei oo tippaakaa tullu ylimielinen kuva susta ja mitä hittoa tottakai esittelet sun hyvää kroppaa meille ! Onhan sekin osa sun lifestylea ja elämäntapaa ja ainaki siit saa hyvää motivaatiota siin ei oo mitää pahaa! Oot ihan huippu:)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiiitos! :) vitsi, te ootte ihan mahtavia!

Anonymous (Ei varmistettu)

Minusta tämä blogi on ollut huippu ihan alusta asti, noista kateellisista on turha välittää.Itselleni on ollut erittäin inspiroivaa huomata että sinä, jolla on samanmallinen vartalo kuin mulla (siis atleettinen, kohtuullisen vähärasvainen ja kurvittomuudessaan jopa poikamainen) voi saada nuin kauniin vatsan.Muistuttelen vain itselleni ettei se tule yhdessä yössä. Ja että abs are made in the kitchen... Vielä pikkuisen pitää rasvoja kiristää niin kehtaan jo minäkin julkaista kuvia vatsastani ;) tsemppiä! Jatka samaan malliin :)annina

inni (Ei varmistettu)

Lueskelin osan noista nillityskommenteista, loppuun saakka en jaksanut kun oli niin samaa vikinää. Itse luen blogeja motivaation ja innostuksen vuoksi ja on helpompi hakea motivaatiota jostakin "oikeasta" ihmisestä kuin randomista tytstystä we heartissa, vaikka nekin motivoivat. Jotenkin ne tavoitteet tuntuu saavutettavimmilta, kun tietää jotakin henkilöstä eikä kuvassa ole jonkun brasilialaisen tytön kuvaa joka saattaa olla vaikka ammatiltaan bikini fitnessmalli tai muuta. Tykkään, kun kerroit hauissarjasi ja liikevinkkejä lissää, vaikka juuri tolla tavalla kun tässä oli mainittu! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Olen ihan samanlainen! Jotenkin kuvittelen aina että ne kuvat ovat jostain joka saattaa tosiaan ammatikseen kroppaa muokata. Eipä se kovasti motivoi:) Kiitos rohkaisevasta kommentista, pitää kirjoitella enemmän treenijuttuja. En vaan tiedä monenkaan liikkeen oikeaoppista nimeä niin on vaikea selittää :D yritän googletella!

inni (Ei varmistettu)

Tai voithan näyttää videolla, kun itsekään (ja tuskin muutkaan) en tiedä "oikeita" nimiä liikkeille taikka ihan sanallisesti yrittää selittää :)

Elisa (Ei varmistettu)

Totta! Mä yritän saada aikaiseksi heti kun saan jonkun kuvaamaan :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Sun blogi on aivan loistava!! Kirjoitat hyvin monipuolisesti eri aiheista ja olet upeassa kunnossa, joten motivoit varmasti monia! :) Huomaa selvästi, että muutamat kommentoijat taitavat olla kateellisia sinulle ja syytäkin on muuten olla! :D Itse olen aika samoissa mitoissa kun sinä ja välillä saan kuulla kateellisia kommentteja kuten "lihakset ei sovi naisille", "syö enemmän", "saat kohta ylikunnon jos liikut noin paljon" jne. Jaksan vain ihmetellä, miksi tutut ja tuntemattomat(kuten aiemmat anonyymit) jaksavat käyttää aikaansa kateutensa esiin tuomiseen typeriä kommentteja laukomalla!

Julle (Ei varmistettu)

Moikka ! En yleensä kommentoi juurikaan blogeja mutta nyt oli pakko! Tää sun blogi on just sen takia loistava koska näytät treenisi tuloksia ja kerrot muutenkin monipuolisesti sun arjesta! Toivon ettet lopeta kuvien laittamista koska uskon että juuri ne motivoi ihmisiä pyrkimään itse samaan, tai ainakin mä saan hurjat kipinät

Julle (Ei varmistettu)

Juurikin kyseisistä kuvista :D nimimerkillä hiukkasen repsahtanut ex voimistelija:Dd

Aino (Ei varmistettu)

Miks ihmeessä ne, jotka ei tykkää kuvistasi lukevat edes tätä blogia, siis kun jokainen tykkää eri asioista ja jos ei tykkää siitä että bloggaaja ottaa itsestään kuvia blogiinsa niin sillon ei kannata lukea blogia.Se on bloggarin oma päätös mitä julkaisee ja ihan säälittävää kommentoida jotain tyhmää. Saati sitten verrata muihin blogeihin.Tsemppiä sulle! <3 Inspiroit mua ihan mielettömästi, ilman tätä blogia liikuntani rapistuisi pikkuhiljaa mutta sinä annat voimia KIITOS! :)

Elina (Ei varmistettu)

En jaksanut lukea kuin kahden ekan (tai no, varmaankin yhden ja saman) anonyymin kommenttia, joten tää kommentti toistanee varmaan jo niitä monia, mitä näytti tulleen!Sun blogi on mun mielestä ehdottomasti paras mun lukemista blogeista. Et vain listaile täällä omia saavutuksiasi, että tänään näin monta kaloria ja näin monta kyykkyä ja pudotettuja kiloja 2,8kg jne. Vaan ihan älyttömän hienoja tekstejä, jotka motivoi!Ja sulla on musta (ja no aika lailla yleisten kauneisihanteidenkin puolesta) mahtava kroppa! Musta on motivoivaa nähdä siitä kuvia, ja tietää, että et oo ollut ihan samanlainen pikkutytöstä asti. Näin saan toivoa, että mullakin olisi vaikkapa samnalainen vatsa joskus. Tiettyhän kauniita vartaloita jostain weheartit:istä löytyy, mutta ne tuntuu kaukaisilta ja kasvottomilta, ei saavutettavilta (ja taitavat olla usein muokattujakin).Kiitos mahtavasta blogista! Mun tekis mieli kommentoida aina sun postauksiin että vautsi miten hyvä postaus tääkin, mutta tuntuu turhalta toistaa sitä samaa... :D

Jeme (Ei varmistettu)

En jaksanut lukea kaikkia kommentteja, mutta sanon vielä minäkin että täältä käyn hakemassa tsemppiä ja vinkkejä ennen omia treenejä. Kuntosalia kun en ole päässyt haarrastamaan ja ainoastaan kotona treenaan kotiin hankitulla välineistöllä niin enpä ees tietäis juuri mitään välineitä tai treeneistä ellen jostain näkisi mallia ja kaikenmaailman muita vinkkejä ja niksejä. Teidän treeniblogien takia minäkin voin onnistua ja se mitä ei löydy sinun blogistasitai ei muuten vaan sovi minulle niin löydän vinkkiä jostain toisesta blogista =)Teidän muiden erilaisten treeniblogien ansioista minäkin voin onnistua =)

EE (Ei varmistettu)

Toi hauistreeni sun on muuten ihan äärettömän tehokas! Tykkään ja teen kyllä jatkossakin :).

Kommentoi