Hauistreeni

Tulin tänään takaisin Helsinkiin. Viime viikko oli aika onneton treenien suhteen, ja jotenkin oli tänäänkin melko löysä olo. Kävinkin kauppareissun yhteydessä ostamassa vihdoin uuden treenipaidan, toivoen saavani siitä kimmokkeen lenkille lähtöön. Päädyin kuitenkin hauistreeniin kotona, ja voi että tulikin hyvä olo sen jälkeen! Kaikki se laiskuus oli tipotiessään 🙂

En tee varmaan ikinä täysin samaa treeniä millekään lihasryhmälle, mutta joitain juttuja toistan kerrasta toiseen. Esmierkiksi käsipainoilla teen usein sellaista hauissarjaa, jossa ensimmäiset 7 nostoa tehdään alhaalta puoleen väliin, seuraavat 7 puolesta välistä ylös, ja seuraavat 7 kokonaisia. Sen jälkeen teen esimerkiksi ojentajia, jonka jälkeen uudestaan tuo sarja. Toistan yleensä 3-4 kertaa. Siinä saa hyvin sykkeen pidettyä ylhäällä kun kokoajan tekee jotain. Ja saa jotenkin puristettua viimeisetkin tehot irti hauiksista.

Onko teillä jotain lempiliikkeitä, joita rakastatte tehdä? Olisi kiva kuulla uusia ideoita! 🙂

Kommentit (38)
  1. Voi kiiitos! 🙂 vitsi, te ootte ihan mahtavia!

  2. Aivan järkyttävä toi eka anonyymi, sul on tosi ihana blogi ja ei oo tippaakaa tullu ylimielinen kuva susta ja mitä hittoa tottakai esittelet sun hyvää kroppaa meille ! Onhan sekin osa sun lifestylea ja elämäntapaa ja ainaki siit saa hyvää motivaatiota siin ei oo mitää pahaa! Oot ihan huippu:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *