Healthinki

Muistan harmitelleeni New Yorkissa asuessamme, ettei Helsingistä löydy samanlaisia aamupala- tai lounaspaikkoja kuin sieltä. Nyt tuntuu kuitenkin, että tällaisia terveellisiä paikkoja syntyy kuin sieniä sateella. Tällä viikolla kävin vihdoin kokeilemassa Tehtaankadulla sijaitsevan suloisen Healthinkin. Kauniita smoothie bowleja, avokadoleipiä, mehuja ja terveysshotteja.

Olimme alunperin menossa Kuumaan, mutta suunnitelmat vaihtuivat kun huomasimme vasta ovella sen olevan kiinni. Lunta pyrytti vaakatasossa isoina hiutaleina ja jalat kastuivat loskassa tarpomisesta. Tämä pieni suloinen kahvila kuitenkin paransi fiilistä heti kun ovesta astui sisään. 

Otimme kummatkin aamupalasetit, joihin kuului vapaavalintainen smoothie, avokadoleipä ja kahvi tai tee. Hinta on melko korkea (14€), mutta toisaalta annoksen jälkeen oli todella energinen ja ravittu olo. Mielummin maksan hyvistä raaka-aineista, suomalaisista marjoista ja loistavasta olosta kropasta ruoan jälkeen. Vaikka sitten kävisikin vähän harvemmin ulkona lounaalla. 

Nyt kun toimistomme sijaitsee Kalliossa, tulee entistä harvemmin päästyä keskustaan lounastamaan. Korttelikin on vielä täysin kokeilematta, josta ainakin Saran kirjoituksen perusteella Date + Kale kiinnostaa kovasti. 

Mitkä on teidän lempi lounaspaikkoja Helsingissä?


Photos of me: Marianna Mäkelä

Kommentit

emiliakeijusofia

Tosi kauniita kuvia! 

Elisa Lepistö

Kiitos! :) näyttäispä omatkin smoothiebowlit tolta :D

Noora Arantola (Ei varmistettu)

Date + Kale kannattaa ehdottomasti kokeilla! Korttelissa myös perinteinen Stories vaikutti ainakin sijaintinsa perusteella kokeilemisen arvoiselta :) Tämä Tehtaankadun kahvila pitääkin vielä kokeilla, vaikka lähistöllä asuukin niin harvemmin tulee lähdettyä etsimään aamupalaa rannan suunnalta

Elisa Lepistö

Jostain syystä kamppi on mulle haasteellinen sijainti. Ei tule koskaan pyörittyä siellä sattumalta :D mutta pitää kyllä nyt mennä ihan varta vasten kokeilemaan tätä!

Flatlayantony (Ei varmistettu) http://theflatlayantony.com

Wow it looks so delicious! I love your photos! How did you edited them? With a filter?

Elisa Lepistö

Thank you! I edited these with photoshop, but usually I use Lightroom and sometimes VSCO filters as well :)

Saana Väliheikki
LAVLI

Oispa Riihimäelläkin tuollaisia! Miten ihanan näköistä! Kuvat susta on ihanan värikkäät ja jotenkin kovat :)

Elisa Lepistö

Hei bisnesidea ;) Ja kiitos! 

Emma E (Ei varmistettu)

Punavuoren parhaita: Mat, Na'am, Vibami, Boom Room, Giwa, Andante (breku)!

Elisa Lepistö

Heii tässä oli vaikka mitä uusia! Just kävelin ton vibamin ohi ja mietin että pitää käydä kokeilemassa. :)

Anna Haloo
Anna Haloo

Ooh kuinka ihanan näköinen smoothie bowl! :) Healthinkissa ei olekaan tullut vielä käytyä vaikka asun tässä samoilla kulmilla. Pitääpä ottaa asiaksi!

Omia suosikkipaikkojani Helsingissä ovat mm. Sushibar+Wine (Uudenmaankadun on kivoin!), Boom Room, Brooklyn Café, Kuppi ja Muffini sekä El Rey. Kuumakin on tosi ihana, mutta hitsi että sinne on useimmiten vaikea mahtua! :(

Elisa Lepistö

Joo noi on ihania! :) olin ihan unohtanut boom roomin! Kiitos muistutuksesta :)

Höpshöps (Ei varmistettu)

Hei ihana tyyli/vaatteet. Mistä vaatteesi ovat?

Elisa Lepistö

Kiitos! Takki on zalandolta, topshopin! :)

Kommentoi