Healthinki

DSC_0691.jpg

Muistan harmitelleeni New Yorkissa asuessamme, ettei Helsingistä löydy samanlaisia aamupala- tai lounaspaikkoja kuin sieltä. Nyt tuntuu kuitenkin, että tällaisia terveellisiä paikkoja syntyy kuin sieniä sateella. Tällä viikolla kävin vihdoin kokeilemassa Tehtaankadulla sijaitsevan suloisen Healthinkin. Kauniita smoothie bowleja, avokadoleipiä, mehuja ja terveysshotteja.

Olimme alunperin menossa Kuumaan, mutta suunnitelmat vaihtuivat kun huomasimme vasta ovella sen olevan kiinni. Lunta pyrytti vaakatasossa isoina hiutaleina ja jalat kastuivat loskassa tarpomisesta. Tämä pieni suloinen kahvila kuitenkin paransi fiilistä heti kun ovesta astui sisään. 

Otimme kummatkin aamupalasetit, joihin kuului vapaavalintainen smoothie, avokadoleipä ja kahvi tai tee. Hinta on melko korkea (14€), mutta toisaalta annoksen jälkeen oli todella energinen ja ravittu olo. Mielummin maksan hyvistä raaka-aineista, suomalaisista marjoista ja loistavasta olosta kropasta ruoan jälkeen. Vaikka sitten kävisikin vähän harvemmin ulkona lounaalla. 

Nyt kun toimistomme sijaitsee Kalliossa, tulee entistä harvemmin päästyä keskustaan lounastamaan. Korttelikin on vielä täysin kokeilematta, josta ainakin Saran kirjoituksen perusteella Date + Kale kiinnostaa kovasti. 

Mitkä on teidän lempi lounaspaikkoja Helsingissä?

DSC_0642.jpg

DSC_0679.jpg

DSC_0639.jpg

DSC_0647.jpg

DSC_0686 copy.jpg

DSC_0645.jpg

DSC_0649.jpg

Photos of me: Marianna Mäkelä

Kommentit (14)
  1. Hei ihana tyyli/vaatteet. Mistä vaatteesi ovat?

    1. Kiitos! Takki on zalandolta, topshopin! 🙂

  2. Ooh kuinka ihanan näköinen smoothie bowl! 🙂 Healthinkissa ei olekaan tullut vielä käytyä vaikka asun tässä samoilla kulmilla. Pitääpä ottaa asiaksi!

    Omia suosikkipaikkojani Helsingissä ovat mm. Sushibar+Wine (Uudenmaankadun on kivoin!), Boom Room, Brooklyn Café, Kuppi ja Muffini sekä El Rey. Kuumakin on tosi ihana, mutta hitsi että sinne on useimmiten vaikea mahtua! 🙁

    1. Joo noi on ihania! 🙂 olin ihan unohtanut boom roomin! Kiitos muistutuksesta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *