Hei Lily, ja uusi alku!

Uusi blogipohja, uusi alku. Muistatteko vielä sen tunteen, kun ala-asteella uusi lukuvuosi alkoi ja penaali oli täytetty uusilla stabiloilla tai geelikynillä ja tyhjät vihot odottivat avaamistaan? Tunne oli mielestäni yksi parhaista. Nyt on vähän samanlainen olo, kun tuijottelen tätä valkoista tekstikenttää.

Tuntuu siltä, että tässä ensimmäisessä kirjoituksessa pitäisi osata sanoa jotain olennaista, mutta yritän olla tekemättä tästä sen suurempaa numeroa. Sanonkin siis nyt vain kaikille: tervetuloa uuteen blogiini!

Teille jotka vierailette nyt ensimmäistä kertaa täällä, kerrottakoon että olen Elisa, 27-vuotias helsinkiläinen, tosin tällä hetkellä elän hiukan kiertolaisena matkustaen ympäri Etelä-Amerikkaa. Olen koulutukseltani Vestonomi, eli vaatetusalan ammattilainen. Start Living Your Best life on ollut olemassa vuodesta 2012 ja viime vuosina siitä on tullut myös rakas ammatti.

Vaikka matkustus on ollut aina kovin suuressa roolissa blogissani, on tämän pääteema kuitenkin hyvinvointi melko laajalla rajauksella. Tarkoituksena ei ole valistaa tai jakaa totuuksia eri treeneistä tai ruokavalioista, vaan ennemminkin luoda sellaista hyvää fiilistä ja keskustelua eri aiheista.

Missionani on kannustaa lukijoita löytämään ne oman elämänsä parhaat toimintatavat voidakseen hyvin, tsempata uskomaan unelmiinsa ja luoda itseluottamusta niiden toteuttamiseen. Haluan että täällä on tilaa erilaisille mielipiteille ja kriittiselle ajattelulle, mutta ilmapiiri lämmin.

Jaan myös kotitreenejä, reseptejä ja oivalluksiani henkisestä hyvinvoinnista, ja lukija voi poimia ne vinkit omaan elämäänsä, jotka itseään kiinnostaa. Olen aina toteuttanut mielelläni postaustoiveita ja -ideoita, sillä vuorovaikutus tekee tästä työstä kaikkein kiinnostavinta. Rakastan valokuvausta, ja teen sitä myös sivutyönäni. Kuvitin postauksen alkuvuoden valokuvilla, joiden kautta saa myös hyvän idean blogista.

Vanhoja postauksia edelleen siirretään, mutta kaikki tulevat kyllä löytymään täältä yhdeltä sivulta pian.

Welcome to the new site, I am really excited! If you visit my blog for the first time: I am Elisa, 27-year-old blogger from Helsinki. However I am currently traveling around South America and working from here with my boyfriend. My blog is a mixture of travel, workouts, healthy food, and ways to feel better in every possible ways.

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Kolminkertainen hurraa-huuto! <3 Niiiiiiiiiin siistiä, että olet täällä! Tervetuloa ja tsemppiä muuttoon!

Elisa Lepistö

Kiitos! Oon niiiiin fiiliksissä <3 Ihana uusi blogikoti!

Saratickle (en jaksa kirjautuu) (Ei varmistettu)

Jeeeeeeeeeee!!

Elisa Lepistö

JEEE, naaapuri ! <3

akeesi (Ei varmistettu)

Moi!
En ole tainnut koskaan kommentoida sinun blogiisi mitään, vaikka olen touhujasi seuraillut vuodesta 2013 asti (hui!). Mutta halusin vain sanoa että täällä ollaan edelleen, blogimuutto oli mielestäni hyvä juttu. Innolla odotan mihin suuntaan blogisi Lilyssä lähtee kehittymään. Tsemppiä ja oikein ihanaa viikonloppua! :-)

Elisa Lepistö

Ihanaa kun kerroit! Ja tuttuhan sinä olet instagramista <3 Tosi kiva kuulla, että blogimuutto on hyvä juttu. Ihanaa viikonloppua! :)

Eveliina Pyykönen
ELIIA

Jee, huippu uutinen! Nyt sun blogia on entistä helpompi seurailla :) Aasinsiltana työjuttuihin (jos saa mielenkiinnosta kysyä), että teetkö muuten tällä hetkellä vestonomikoulutukseen liittyviä hommia? Muistelen kyllä joskus lukeneeni postauksen/postauksia koulujutuista/työkuvioista sun alaan liittyen!

Elisa Lepistö

Toki saa kysyä! Tällä hetkellä blogihommat ja valokuvaus ovat ainoita hommia, mutta veikkaan että tulevaisuudessa teen vielä jotain töitä vaatetusalalla :) Ja kiva kuulla että blogia on helpompi seurailla! <3

morning glory
Morning Glory

Niin parasta, että mun lempiblogi on nyt Lilyssä! Tervetuloa :) 

Elisa Lepistö

Ihana kuulla, kiitos! Täällä on niin paljon helpompi käydä lueskelemassa myös teidän bogeja <3 tykkään!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa! Lämpimästi tervetuloa tänne Lilyyn. :) 

x

Elisa Lepistö

Kiitos ihana Coco! <3

nakedtruth
naked truth

Jee, mahtavaa että päätit ''muuttaa'' tänne! Tervetuloa! Ihania kuvia :)

Elisa Lepistö

Kiitos Ani! :) Ihana olla täällä!

Kommentoi