Hei Lily, ja uusi alku!

collage1.jpg

Uusi blogipohja, uusi alku. Muistatteko vielä sen tunteen, kun ala-asteella uusi lukuvuosi alkoi ja penaali oli täytetty uusilla stabiloilla tai geelikynillä ja tyhjät vihot odottivat avaamistaan? Tunne oli mielestäni yksi parhaista. Nyt on vähän samanlainen olo, kun tuijottelen tätä valkoista tekstikenttää.

Tuntuu siltä, että tässä ensimmäisessä kirjoituksessa pitäisi osata sanoa jotain olennaista, mutta yritän olla tekemättä tästä sen suurempaa numeroa. Sanonkin siis nyt vain kaikille: tervetuloa uuteen blogiini!

Teille jotka vierailette nyt ensimmäistä kertaa täällä, kerrottakoon että olen Elisa, 27-vuotias helsinkiläinen, tosin tällä hetkellä elän hiukan kiertolaisena matkustaen ympäri Etelä-Amerikkaa. Olen koulutukseltani Vestonomi, eli vaatetusalan ammattilainen. Start Living Your Best life on ollut olemassa vuodesta 2012 ja viime vuosina siitä on tullut myös rakas ammatti.

Vaikka matkustus on ollut aina kovin suuressa roolissa blogissani, on tämän pääteema kuitenkin hyvinvointi melko laajalla rajauksella. Tarkoituksena ei ole valistaa tai jakaa totuuksia eri treeneistä tai ruokavalioista, vaan ennemminkin luoda sellaista hyvää fiilistä ja keskustelua eri aiheista.

Missionani on kannustaa lukijoita löytämään ne oman elämänsä parhaat toimintatavat voidakseen hyvin, tsempata uskomaan unelmiinsa ja luoda itseluottamusta niiden toteuttamiseen. Haluan että täällä on tilaa erilaisille mielipiteille ja kriittiselle ajattelulle, mutta ilmapiiri lämmin.

Jaan myös kotitreenejä, reseptejä ja oivalluksiani henkisestä hyvinvoinnista, ja lukija voi poimia ne vinkit omaan elämäänsä, jotka itseään kiinnostaa. Olen aina toteuttanut mielelläni postaustoiveita ja -ideoita, sillä vuorovaikutus tekee tästä työstä kaikkein kiinnostavinta. Rakastan valokuvausta, ja teen sitä myös sivutyönäni. Kuvitin postauksen alkuvuoden valokuvilla, joiden kautta saa myös hyvän idean blogista.

Vanhoja postauksia edelleen siirretään, mutta kaikki tulevat kyllä löytymään täältä yhdeltä sivulta pian.

Welcome to the new site, I am really excited! If you visit my blog for the first time: I am Elisa, 27-year-old blogger from Helsinki. However I am currently traveling around South America and working from here with my boyfriend. My blog is a mixture of travel, workouts, healthy food, and ways to feel better in every possible ways.

collage2.jpgcollage3.jpg

Kommentit (14)
  1. Jee, mahtavaa että päätit ”muuttaa” tänne! Tervetuloa! Ihania kuvia 🙂

    1. Kiitos Ani! 🙂 Ihana olla täällä!

  2. Heippa! Lämpimästi tervetuloa tänne Lilyyn. 🙂 

    x

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *