Helsingin ihanin ripsiteknikko

Kuten olen aiemminkin täällä myöntänyt, kauneudenhoitopuuhissa olen usein todella huono ja sitäkin laiskempi. Yksi epämieluisimmista asioista mielestäni on meikkaaminen. En valitettavasti kuulu siihen onnekkaaseen sakkiin, jotka ovat parhaimmillaan heti herättyään. Sen takia se aamuinen kasvojensotkeminen on tavallaan pakollinen paha.

Joitain vuosia sitten ajattelin, että ripsienpidennykset ovat sellainen turhamaisuuden huippu, mihin en itse ikinä tule haksahtamaan. Kunnes jouduin pyörtämään sanani tajutessani kuinka paljon ne helpottavat tätä joka-aamuista muuttumisleikkiä. Omat ripseni ovat luonnostaan nimittäin todella lyhyet ja piikkisuorat. Sen takia tarvitsen joka aamu myös rajaukset ripsivärin lisäksi. Kaikkien aikojen paradoksi onkin se, että ripsienpidennyksillä ilmeeni on paljon luonnollisempi kuin ilman niitä. 

Kävin aikoinaan ottamassa räpsyt Pariisin matkaa varten eräällä ripsiteknikolla. Ajattelin että reissussa olisi ihanan huoltonta kulkea ranskalaisittain ilman pakkelikerrosta. Ripsistä tuli upeat. Sen jälkeen olen ollut näiden räpsyjen kannalla. Parin viime vuoden aikana olenkin käynyt todella monella eri ripsiteknikolla Helsingissä ja juossut vaikka minkä tarjousten perässä, vain palatakseni häntä koipien välissä tälle ensimmäiselle teknikolleni. Olen törmännyt nimittäin niin huonoihin ripsien laittajiin, että ymmärsin tämän ensimmäisen olevan harvinaisuus.

Muissa paikoissa olen muun muassa saanut järkyttävän määrän liimaa silmääni ja lähtenyt silmät kirkkaan punaisina menemään. Ripsiteknikko tokaisi sen olevan vain herkkien silmieni syy. Olen kokenut myös todella luonnottomat hämähäkkiripset, kuin myös harvat, viikon verran pysyvät ripset.

Tiedän että ripsiteknikkoa etsiessä voi olla vähän ulalla ja miettiä, minkä takia hinnoissa on niin suuria eroja. Voin säästää teidät nyt vaivalta. Älkää menkö sinne ihan halvimpaan paikkaan. Silmiä kannattaa varjella ja antaa jonkun taitavan ihmisen tehdä pidennykset. Ja jotta säästyisitte näiltä kauhutarinoilta, paljastan tämän oman timanttini teille: Jenni!

Koko viime kesän kuljin onnellisena Jennin tekemissä ripsissä ja nyt lähes puolen vuoden tauon jälkeen menin ottamaan uudet. Laatu on ehdottomasti parasta, mitä olen missään saanut. Joka kerta ripset ovat juuri niin luonnolliset kuin olen toivonut ja plussana, Jennin kanssa on mukava höpötellä kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Imen aina Jennin positiivisuutta näiden juttelusessioiden aikana ja lähden kotiin ihanan inspiroituneena. Jennin kanssa voi huoletta puhua energioista, spirituaalisuudesta, auroista ja edellisistä elämistä ilman leimautumista hihhuliksi. Se on ihan parasta. 

Mutta nyt kuitenkin asiaan, Jenni lupasi nimittäin teille ihanille lukijoilleni ihan mahtavan diilin! Blogini lukijat saavat uudet ripset 60 €:n hintaan (ovh. 75€) ja muualta huoltoon tuleville 40€. Muuten huoltohinnat menevät viikkojen mukaan. Sanokaa vain varatessanne aikaa lukevanne Elisan blogia/ Start living your best lifea. Paikka on Helsingissä Kampissa osoitteessa Lapinlahdenkatu 7. Ovessa lukee Ink’less. Ja aikaa voi varata numerosta: 0401299664. 

 

EDIT:ripset ovat nyt normaalihintaiset!

Tässä vielä karu before ja after vertailu:Mukavaa perjantaita mussukat!

 

Kommentit (22)
  1. Moi!
    Niinkuin jo aiemmin näkyi joku kyselleen, mihinkäs saakka tämä tarjous on käytettävissä?

    1. Heii, en osaa sanoa! Kyselin tosiaan Jenniltä niin hän sanoi että niin kauan kun kalenterissa on tilaa 🙂

  2. Heei. Kauniit ripset:) osaisitkohan sanoa mitä pituutta ovat? Juuri tuollaiset pidennykset haluaisin itselleni:)

    1. Heips! 12 on pisimmät 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *