Helsinki core trainers vol. 2

Olen ollut kerran aikaisemminkin treenaamassa Helsinki Core Trainersillä,ja rakastuin paikkaan jo silloin palavasti. Voit lukea jutun siitä täältä. Tulipa muuten ikävä kesää kun luin tuon juttuni ja mietin siinä ”vetreytyisköhän lihakset jos lähtisi uimastadionille”? Nyt se tuntuu kovin kaukaiselta idealta.

 

Nyt kuitenkin asiaan. Kävin siis Sportsetterin kautta kokeilemassa Core trainersia toistamiseen ja tällä kertaa olikin vuorossa ihan erityylinen treeni. Ensin vähän availimme paikkoja ja teimme kylkitreenin kuvassa näkyvillä redcordeilla. Tunnelma oli todella rento ja alkulämmön aikana tuli naurettua jo aika monet naurut. Noilla naruilla saa erittäin monipuolisen kylkitreenin tehtyä ja voin kertoa että kyllä tiesi treenanneensa. Runttasin kyljet ja vatsalihakset niin jumiin, että seuraavana päivänä aivastaessa mun silmät täyttyi kyynelistä.

 

Loppuun tehtiin 15 minuuttia 5 eri liikettä. Jokainen teki nämä omaan tahtiinsa, mutta tietysti mahdollisimman tehokkaasti. Tavoitteena oli saada tehtyä mahdollisimman monta kierrosta. Alla näette liikkeet. Tämän treenin voi tehdä myös kotona jos haluaa. Alkuun siis 10 swingsquatia kahvakuulalla. Itse tein tavallisia kahvakuulaheilautuksia, koska ei ollut aikaa opetella tekniikkaa tuohon swingsquatiin.

 

Sen jälkeen oli 20 boksihyppyä. Näissäkin mulla oli tekniikka alussa vähän hukassa. Tarkoituksena on siis aina ylhäällä ollessa ojentaa jalat suoraksi asti.

 

Seuraava liike oli kahvakuulalla rinnalle veto + ylöstyöntö. Näitä tehtiin 10 kpl / käsi.

 

Neljäntenä oli vuorossa 20 parajumpia, mikä on lähes sama liike kuin burpee. Toisin kuin burpeessa, tässä ei punnerreta alas ollenkaan.

 

Viimeisenä liikkeenä oli Redcord-rutistus. Sen voi tehdä myös TRX-nauhoilla tai vaikka hypyllä. Näitä tuli 10 kpl.Ja tosiaan aina kun olet saanut yhden kierroksen tehtyä, aloitat heti alusta uudestaan ja toistat tätä rundia 15 minuutin ajan. Treenin ihanuus ja kamaluus on juuri siinä, että sykkeet pysyy melkein koko treenin ajan ihan tapissaan.

 

Helsinki Core Trainers sijaitsee Henry Fordin kadulla hernesaaressa. Jäin suustani kiinni treenin jälkeen ja huomasin että olin istuskellut siellä yhtäkkiä tunnin verran. Kun lähdin viimein kotiin kolmen aikaan, oli pimeä alkanut jo tulla. Seisoskelin Eiran rannassa ja ihailin vaaleanpunaista taivasta. Tällaiset näkymät on aika harvinaisia näin joulukuussa!Nyt kuitenkin ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!

Kommentit (4)
  1. Olisko mahdollista, että tekisit taas jonkinlaisen uuden vatsalihastreenin (omien) kuvien kera? Mulla on käytössä niitä, joita sun blogissa onkin jo näkynyt, mutta lisää ideoita olisi kiva saada. 🙂

    1. Hei! Voin yrittää tehdä 🙂 Se kuvaaminen on aina haasteellista, varsinkin näinä aikoina kun valoa on se kolme minuuttia päivässä 😀 Mutta laitan toiveen ylös!

  2. Wou, kuulostaa törkeen hienolta treeniltä! Pääsispä itsekin joskus kokeilemaan. (:

    1. Oli kyllä hyvä treeni! Tehokkaasti tuli käytettyä treeniaika 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *