HENGITÄ STRESSI POIS

Nyt kun kovimmat pakkaset ovat toivon mukaan hellittäneet, on taas kaapissa hurjan paljon enemmän päälle pantavaa. Rakastan tätä aikaa pukeutumisen suhteen, kun voi kerrostaa asuja, eikä tarvitse ensimmäisenä ottaa huomioon sääolosuhteita. Tässä keväisessä asussa juoksentelin eilen asioita, ennen kun painelin tapaamaan opinnäytetyön ohjaajaani. Isäni osti minulle tämän valkoisen jakun pari kesää sitten Barcelonasta ja se toimii edelleen mielestäni todella hyvin. Olen käyttänyt sitä aikaisemmin lähinnä kesäisin juhlissa. Eilen kuitenkin tajusin, että se sopii hyvin myös vähän tällaisen raffimman asun kanssa ulkovaatteena. Valkoinen väri on myös jotenkin raikas tähän aikaan vuodesta. Minusta on mukavaa yhdistellä vanhoja vaatteita niin eri tavalla, että ne tuntuvat uusilta. 

Pyysin pikaistennlounastreffien yhteydessä ystävää nappaamaan nämä kuvat. Tällaiset asianhoitopäivät ovat kaikessa kiireellisyydessään hyviä stressin helpottajia. Kun saa vedettyä monta viivaa listalta yli yhden päivän aikana, on taas aivoissa tilaa muillekin ajatuksille kuin stressaamiselle. 

Stressistä puheenollen, näin jonkin aikaa sitten jutun sellaisesta hengitystekniikasta, jonka lupailtiin auttavan nukahtamaan ja siinä sivussa myös lievittämään stressiä. Olen tehnyt tätä aina välillä iltaisin, jos tuntuu että ajatukset laukkaa liian kovaa tahtia. Se on ihmeellistä, kuinka paljon hengittäminen voi vaikuttaa koko kropan olotilaan ja sitä kautta myös mieleen. Tässä kuitenkin tämä harjoitus:

  1. Laita kieli vasten ylähampaita ja pidä se siinä koko harjotuksen läpi.
  2. Hengitä sisään nenän kautta, laskien mielessäsi neljään. 
  3. Pidätä hengitystä laskien seitsemään.
  4. Hengitä suun kautta ulos laskien kahdeksaan.

Toista tämä 3 kertaa. Täällä vielä video tekniikasta jos jäi epäselväksi. 

Kivaa keskiviikkoa kaikille! 

Kommentit (2)
  1. mistä tuo ihana laukku on? 🙂

    1. Se on Jenkeistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *