Herkkusienikastike

Mukavaa sunnuntaita!

Olen valitettavasti edelleen flunssan kourissa, joten tänäänkin on luvassa vain lyhyt ruokapostaus.

Mielestäni kesäkurpitsa ja munakoiso ovat hyviä lisukkeita melkein mille tahansa liharuoalle. Tällä kertaa niiden kanssa oli, yllätys yllätys, kanaa! Ruoan jujuna oli kuitenkin kastike.

Kauppalistalle:

  • Kesäkurpitsa
  • Munakoiso
  • Punasipuli
  • Maustettu vähärasvainen kerma, esimerkiksi sipuli/aurajuusto
  • Herkkusienet
  • Kana/liha/kana

 Ohje:

  1. Laita kanat pannulle paistumaan, suolaa ja mausta ne esimerkiksi sitruunapippurilla
  2. Leikkaa munakoiso ja kesäkurpitsa lohkoiksi ja laita ne pannulle öljytilkan kanssa, mausta mielesi mukaan
  3. Putsaa herkkusienet ja viipaloi sipuli
  4. Laita sipulit ja sienet toiselle pannulle ja kuullota niitä hetki, jonka jälkeen lisää kerma
  5. Kokoa annos lautaselle ja nauti!

Todella nopeaa ja kevyttä!

Kommentit (17)
  1. pitääpäs kokeilla! piditkö koskaan treenatessa sitä massakautta?

    1. En pidä massakausia 🙂 Välillä on kausia, että ruokahalu on kovempi ja silloin myös syön enemmän.

  2. Mielestäni tuo ensimmäinen kommentti on hieman turha.. Arvostan omassa elämäntavassani samoja asioita treenin ja ruuan suhteen. herkutella voi juurikin ravintorikkaallaa ja kunnon raaka-aineista valmistetulla ruualla 🙂 !

    1. Niin minäkin 🙂 Ja silloin harvemmin tekeekään mieli karkkia. Ja jos joskus mielitekoja tulee, ei niistä tarvitse ottaa huonoa omaa tuntoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *