HIPPIE DRESS

Lontoosta on vihdoin palauduttu ja kameran muistikortti ammottaa tyhjyyttään. Kantelin kyllä kameraa melkein jokaisena päivänä, mutta en oikeastaan tiedä miksi kuvasaldo on niin huono. Reissu oli kuitenkin hirmu onnistunut. Kierreltiin messuilla, käytiin ostoksilla, syötiin ja juotiin hyvin, pulikoitiin hotellin kylpyläosastolla, näin Lontoossa asuvia ystäviäni, tehtiin extempore reissu Camdeniin joka venyi aamu neljään, kuunneltiin live-musiikkia ja käytiin katsomassa stand uppia. Ehkäpä on välillä ihan hyvä keskittyä nauttimaan hetkistä ja unohtaa kamera laukun pohjalle. Videota kyllä hiukan kuvailin, mutta saattaa olla ettei niistä saa mitään järkevää kasaan. 

Koska kuvasaldo rajautuu lähinnä tähän (herkulliseen) pasta-annokseen ja reissusta toivottiin asukuvia, päätin nyt postata tämän asun. Olen täälläkin kertonut, etten osta juuri koskaan mitään nettikaupoista, koska haluan päästä hypistelemään vaatteita. Tähän mekkoon kuitenkin ihastuin niin täysillä, että oli pakko tilata se. Malli on aivan ihana, mutta se ei tosin ole samaa materiaalia kuin nettisivun kuvassa. Nyt pohdinkin täällä, jaksanko lähteä palautusrumbaan vai unohdanko vain materiaalin kökköyden? 

 

Mekko istuu kuin hansikas, ja avara selkä on aivan ihana. Tämä huutaa pientä päivetystä, rouheita bootseja, isoa nahkavyötä ja läjää sormuksia seurakseen kesäfestareille. Mutta kun se materiaali… Mitä sanoo raati?

Kommentit (6)
  1. Onpa kaunis!! 🙂 Ei missään nimessä palautukseen.

    1. Joo kyllä mä taidan tän pitää 😉 Thanks!!

    1. Thank you! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *