Hiusasiaa ja maailman siistein duuni!

Hei toverit! 

Halusin tulla vinkkaamaan teille kaksi hiuksiin liittyvää juttua. Ensinnäkin, kävin luokkakaverin suosittelemana värjäämässä hiukseni Stadin ammattiopiston Kampaamo- ja parturikoulussa. Näin opiskelijana kampaamopalvelut on melko kalliita ja itselläni oli vierähtänyt yli puoli vuotta edellisestä käynnistä. Minulla oli aika hankala tilanne: noin 10 cm omaa juurikasvua, jonka jälkeen vielä kahdella erivärillä toteutettu liukuvärjäys. Halusin luonnollisen lopputuloksen ja sellaisen missä juurikasvu ei näy heti. 

Kuvareferenssinä minulla oli Lauren Conrad, jolla on mielestäni ihanan luonnollisen näköinen tukka. Menin hiukan jännityneenä aamulla Pasilaan kampaamokoululle ja olin valmistautunut selittämään hyvin tarkasti millaisen tukan haluaisin. Opiskelija joka minun tukkani värjäsi, ymmärsi kuitenkin heti mitä halusin, enkä edes kaivanut kuvaa esille. Olin lopputulokseen todella tyytyväinen ja hinta ei todellekaan päätä huimannut. Minua veloitettiin pitkän tukan koko väristä, koska väriä meni niin paljon. Silti koko lysti maksoi vain 50 €. Siellä on myös opettajat, jotka auttavat oikeiden värien löytämisessä joten hirveen suuria riskejä epäonnistumiselle ei mielestäni ole. 

Tässä vielä kuva lopputuloksesta ja siitä mitä lähdin hakemaan.Ja sitten päästäänkin toiseen hiusaiheiseen vinkkiini. Aussiella on nimittäin tarjolla ihan huippuhieno työpaikka, johon kuka vain voi hakea. 

”Aussie etsii uutta työntekijää maailman mahtavimpaan tehtävään! Jos rakastat valokuvausta ja olet matkalla Australiaan tai asut jo maassa, sinua voi odottaa elämäsi tilaisuus. Merkin virallinen Instagram-tili @aussiehairofficial on tunnetusti käyttäjiensä käsialaa ja nyt tiliä päivittämään etsitään uutta tyyppiä.

Tällä hetkellä Hannalicious-blogin pitäjä Hanna Friberg on pitänyt tilin ajan tasalla lisäämällä sinne Aussie-henkisiä kuvia Australiasta käsin. Muutaman kuukauden päästä valta siirtyy seuraavalle aurinkoa ja rantoja rakastavalle maailmanmatkaajalle. Hae tehtävään valitsemalla kolme kuvaa, jotka mielestäsi kuvaavat Aussie-maailmaa -rantoja, palmuja, auringon raidoittamia hiuksia, kirkkaansinistä vettä tai mitä tahansa, mikä sinua inspiroi. Kuvat voivat olla itse ottamiasi tai netistä löytämiäsi. Lisäksi tarvitset kolme kuvaa itsestäsi, jotka edustavat sinua parhaimmillasi. Kuvissa voit olla yksin, ystäviesi kanssa, lomalla, pyörän selässä tai missä tahansa valitsemassasi ympäristössä. Lähetä kuvat osoitteeseen aussie@jungrelations.com ja liitä mukaan lyhyt englanninkielinen kertomus itsestäsi: minkä ikäinen olet, milloin olet matkalla Australiaan ja kuinka pitkäksi aikaa sekä miksi juuri sinä olisit täydellinen valinta Instagram-tilin hallinnoijaksi. Voit myös lisätä kuvat omaan Instagramiisi hashtagilla #aussomejob. Mikäli kuva kerää paljon tykkääjiä, tuomaristo saattaa inspiroitua vieläkin enemmän.

Kilpailu on auki kaikille yli 18-vuotiaille. Kyseessä on osa-aikainen työ, josta saa palkkaa 1600 euroa kuukaudessa ennen veroja. Aloitus- ja lopetusaika ovat joustavia, joten kyseessäon täydellinen tilaisuus maahan matkaavalle tai siellä jo asuvalle .

Hakemuksia voi lähettää joulukuun 15. päivään asti!

Lue lisää tehtävästä osoittessa: http://aussiehair.tumblr.com/job

Ihan mahtava työpaikka siis! Nyt ei kannata aikailla, mikäli työpaikka kiinnostaa. Itse ajattelin ainakin hakea 🙂

 

Kommentit (8)
  1. Hei,
    Kysymys ihan toiseen asiaan liittyen: mitä kulmakynää/väriä käytät? Kulmasi näyttävät tosi kauniilta, itselläni on melko saman väriset, mutta en ole vielä onnistunut löytämään parasta välinettä laittaa niitä 🙂

    1. Haha, I feel you! Oon kokeillut vaikka mitä, ja aina palaan samaan vanhaan 😀 Eli mulla on käytössä Lumenen sellanen kulmakynä joka on aika harmaaseen menevä. Sopii siis hyvin tällaiselle suomalaiselle mun mielestä. Ja välillä käytän sen lisäksi Lumenen sellaista kulmageeliä. Sen avulla se kynäkin pysyy jotenkin paremmin 🙂

  2. Sulla on kyllä aivan upeat hiukset! Ja helpa (vai onko nimi nykyyään stadin amis?) on aivan loistava paikka. Itse löysin kyseisen paikan noin vuosi sitten. Ekalla kerralla sain hieman traumoja, sillä olin ekaluokkalaisten ryhmässä, jossa kaikki tekivät rästitöitään ja mä taisin olla ainoa oikea asiakas. Ne muut oppilaat sitten kilju siellä:D, ja olisko joku lomakin ollut just alkamassa. Nyt oon kuitenkin saanut huomattavasti parempia kokemuksia ja itseasiassa oon huomenna menossa sinne! Tukkakriisi taas meneillään, ehkä joku tommonen sun tapanen väritys vois olla aika kiva. Sellanen kevyt liuku, koska oon niin laiska käymäään kampaajalla, ja tyvikasvu on aina melko pitkä, kun itseni kampaajalle hilaan..

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    1. Voi ei! Siis jotain tollasta mäkin pelkäsin aluksi 😀 Mutta tosiaan, pelko oli aiheeton! Ja tosiaan toi on kyllä kätevä, kun ei tarvitse koko aikaa ravata. Mäkin otin nyt vaan raitoja, mutta toi kokonaisilme vaaleni kuitenkin tosi paljon:) Toivottavasti tulee hyvä tukka!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *