HOME DETAILS

Aika ajoin tulee kyselyitä meidän asunnosta, ja sain vihdoin aikaiseksi raapustaa pienen kotipostauksen. Meidän koti ei ole mikään design-koti, koska haaveissamme on muuttaa ulkomaille jossain vaiheessa, eikä tunnu mielekkäältä laittaa kamalia määriä rahaa huonekaluihin vielä. Kuitenkin koti on minulle hirveän tärkeä paikka ja haluan että minulla on hyvä olla siellä. Yksi tärkeimmistä asioista kotona minulle on valaistus. Inhoan isoja kirkkaita valoja ja joka huoneessa onkin jotain pieniä lamppuja ja kynttilöitä joilla saa vähän tunnelmallisemman valaistuksen aikaan. 

Makuuhuoneessa ei oikeastaan ole muuta kuin sänky ja yksi tuoli. Olen huomannut, että nukun paremmin kun ympärillä ei ole liikaa tavaraa ja huone pysyy muutenkin paljon siistimpänä. Silloin, kun tyhjiä tasoja ei ole, ei sinne tule tuotuakaan mitään joka jäisi lojumaan. Välillä tosin onnistun keräämään jopa tuohon ikkunalaudalle pientä kasaa kirjoista, ipadista, rasvapurkeista (niinkuin kuvassakin). 

Olohuoneen pöydän yllä on Ikean halpislamppu ja takana meikäläisen maalaama taulu. 

Olohuoneessa on Ikean valkoinen sohva, joka on varmasti lempipaikkani koko asunnossa. Divaanille on niin kiva upottautua tyynykasaan ja vetää viltti jalkojen suojaksi.

Pöytälevy on dyykattu roskalavalta ja se seisoo pölkyillä jotka on löytyneet isäni vintiltä. Päällä on usein kirjoja tai lehtiä ja iso tarjotin, jossa vaihtuu kynttilät aika ajoin. 

Olohuoneessa on myös paljon ”tauluja” joita olen askarrellut milloin mistäkin. Rakastan mustavalkoisia kuvia ja niitä on yksi seinä täynnä. Pianon päällä on Clas Ohlsonin parin kympin lamppu joka on palvellut hyvin jo 5 vuotta. 

Vaatehuoneessa on kaksi vaatetankoa, jotka ostimme K-raudasta muutamalla eurolla. Niiden sisällä on paksua metalliketjua ja katossa niille koukut. 

 Takaseinässä on naulat joihin saa hatut siistiin riviin. 

Rauhallista sunnuntaita! 🙂

Kommentit (11)
  1. sain todella paljon inspiraatiota tästä postauksesta, kiitos ! 🙂

  2. Kuinka hienoa, ettei tarvitse laittaa tuhansia euroja sisustukseen ja saa noin upean ja kodikkaan asunnon!

    1. Kiiitos! 🙂 Kodikkuus ei ole usein tosiaan rahasta kiinni! 🙂 Kierrätyskeskuksista ja kirppiksiltä löytää välillä ne parhaat jutut 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *